LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola Häggkvists avslöjande om Tareqs Taylors kärleksliv

01 feb, 2022 
Carola och Tareq
Stjärnorna på slottet är slut för denna gång och förutom stjärnorna själva gjorde även kocken Tareq Taylor stort avtryck.
En tittare tycker till och med att Tareq och Carola Häggkvist ser ut som ett par, något som fick Carola att avslöja något helt annat.
Annons
Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"Brand logo
Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"

Stjärnorna på slottet gjorde stor succé även i år med Carola Häggkvist, Per Andersson, Grynet Molvig, Marika Carlsson och David Lagercrantz som årets stjärnor. Kocken Tareq Taylor var även han på plats och lagade mat till kändisarna.

En som kom Tareq väldigt nära var Carola. Nu har artisten sammanställt sin upplevelse av Stjärnorna på slottet och avslöjar även en del om tv-kockens kärleksliv.

Carola om inspelningen: ”Olika tankar och känslor just nu”

Sista avsnittet av Stjärnorna på slottet har gått av stapeln och flera tittare har uttryckt att detta är en av de bästa säsongerna på länge!

Artisten Carola, som fått frågan att medverka flera gånger, skriver att hon har mycket känslor inom sig efter att sista avsnittet har sänts.

Annons

I ett långt inlägg på Instagram reflekterar hon över sin medverkan och passar även på att tacka Tareq Taylor.

”Tack fina Tareq. ’Swing low, sweet chariot.. coming for to carry me home.’.. Sista avsnittet är avklarat och jag sitter kvar med massa olika tankar och känslor just nu, skriver Carola inledningsvis.

Hon avslutar även inlägget med att hylla Tareq Taylor.

”Vi var inte enbart 5 st stjärnor på slottet, vi var 6 st tillsammans med Tareq Taylor!! Han skulle ju få ett eget program eller hur? Eller har han redan fått det kanske? Jag förstår att han vunnit mångas hjärtan med sin lena skånska och sitt skickliga entreprenörskap.”, skriver hon och fortsätter:

”Hans klädsamma blygsamhet med sin modiga nyfikenhet blandad med lekfullhet. Så fantastiskt att fått dela veckan tillsammans, inte minst äta maten! Tack kära Per & Tareq för att ni gjorde mig sällskap i solnedgången. Tack David, Grynet och Marika.”

Annons

Carolas avslöjande om Tareq Taylors relationsstatus

Intill samma inlägg har Carola fått en kommentar om att hon och Tareq skulle passa som ett par, något om fick henne att avslöja att tv-kocken redan är upptagen.

”Vilket par”, skrev följaren i en kommentar varpåCarola svarade:

”He is taken”

Det framgår dock inte med vem Tareq skulle vara ”tagen av”. Men innan jul kunde Hänt dock avslöja, enligt flera uppgifter, att Tareq Taylor och Sofia ”Pt-Fia” Ståhl har en relation. Därefter flera andra medier, likt Expressen.

PT-Fia fick nyligen frågan om kärlekslivet och Tareq i P4 Extra, där hon valde att inte ge någon kommentar.

– Jag har ingen kommentar, sa hon då.

Varken Tareq eller PT-Fia har bekräftat relationen.

FOTO: SVT / Ulrika Malm ULM

Annons