Tittarnas starka ord om Carola Häggkvist och Tareq Taylors relation

Carola och Tareq

Carola Häggkvist är en av deltagarna i Stjärnorna på slottet 2022.
De medverkande får maten lagad av ingen mindre än tv-kocken Tareq Taylor.
Nu reagerar tittarna på Carola och Tareqs tid tillsammans i programmet.
”Jag tycker Carola och Tareq ska kila stadigt”, skriver en tittare.
Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"
Slå på ljud

Carola Häggkvist har blivit hyllad för sin insats i Stjärnorna på slottet 2022. Inte minst för sin starka berättelse om livets upp och nedgångar. I programmet tar hon bland annat upp Melodifestivalen som hon vunnit flertalet gånger, men även när hon blev gravid och fick sonen Amadeus och resan för att adoptera dottern Zoe.

De andra stjärnorna Per Andersson, David Lagercrantz, Marika Carlsson och Grynet Molvig blev märkbart tagna av Carolas livshistoria. Men tittarna verkar däremot varit uppmärksamma på en viss specifik sak, nämligen Carolas relation till Stjärnorna på slottets kock Tareq Taylor. Läs här!

Exklusivt
Därför vill Ola-Conny inte visa upp barnen

Carola Häggkvist öppnade upp sitt hem för flyktingar

Carola pratade i programmet om hur hon påverkades av flyktingkrisen. Hon tog emot flera flyktingar hemma hos sig och var även på plats för att ta emot båtar, förklarade hon i programmet med gråten i halsen.

– Jag såg små jollar, vi pratar gummibåtar, som annars tar tre-fyra pers. Och där kom liksom åtta personer, en del som inte ens kommer in. Jag frågade om de behövde någonting, säger Carola och fortsätter:

– Ja han behöver en t-shirt, eller han har ont i huvudet. Det var bara som dominobrickor. Sen kommer jag hem, tio av dem hade jag gett mitt telefonnummer. Jag fick följa dem genom Europa och de kommer sen till Sverige.

Carola mötte sedan upp pojkarna och de fick bo hos henne, förklarar hon i progammet.

– Sen åkte jag och jobbade, och de fick bo hemma. Jag har inget jättehus men jag har iallafall hjärterum. Jag köpte på mig lite madrasser, sedan hörde tjejerna från Uganda av sig, vi bodde verkligen som i ett kollektiv hos mig, verkligen.

Carola hyllas för sin livshistoria i Stjärnorna på slottet

Tittarna har blivit märkbart rörda och glada efter att ha fått ta del av Carolas dag, något de uttrycker på sociala medier.

Tycker hennes dag och berättelse om livet vara fantastiskt. Genuin och varm personlighet”, skriver en tittare på SVT:s Facebook.

Det finns få människor som verkligen står för sitt ord, Carola du är en förebild för människan”, hälsar en annan.

carola

Carola i Stjärnorna på slottet 2022, det blev känslosamt i vissa stunder.

FOTO: SVT

Tittarnas önskan om Carola och Tareq Taylor: ”Kila stadigt”

Flera tittare har även reagerat på en annan sak i programmet, och det är Carola och programmets kock Tareq Taylors relation.

Flera uttrycker att de skulle passa tillsammans och ”kila stadigt”.

”Jag tycker Carola och Tareq ska kila stadigt. Minns var ni läste det först”, skriver en tittare och får medhåll från andra.

Tareq uttryckte även i programmet att han är ett stort fan av schlagerdrottningen.

– Jag kommer ihåg när jag var på en konsert med Carola Häggkvist när jag var 15, och vi stod i parken jag och min bror med stora ögon. Det är lite extra roligt faktiskt. Hoppas att jag inte blir för starstruck, så att jag kan prata. Annars blir det jättepinsamt.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Backis om familjens relation till flickvännen Evelina – oväntade orden!

LÄS OCKSÅ: Därför har Magdalena Graaf slutat följa Louie Marti på Instagram

LÄS OCKSÅ: Reneé Nyberg ska bli mormor – dottern Emma Zachrisson är gravid

FOTO: SVT / LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

SENASTE NYTT!