ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru-Backis om familjens relation till flickvännen Evelina

12 jan, 2022 
Beatrice Söderlund
AvOla Lagerström
backis och evelina i bonde söker fru 2021
Bonden Backis fann sin stora kärlek, Evelina, i Bonde söker fru 2021. Kärleken spirar och paret har bott tillsammans sedan slutvalet.
Men hur är Evelinas relation till Backis familj?
Nu berättar han för Hänt!
Annons
Bonde-Davids sexskämt under dejten med VictoriaBrand logo
Bonde-Davids sexskämt under dejten med Victoria

Bonde söker fru 2021 var en mycket uppskattad säsong av tittarna. Tre av fyra bönder fann dessutom kärleken. En av de är bonden Mikael ”Backis” Backstulid som fångade brevskrivaren Evelinas hjärta i programmet. Sedan dess har det gått undan, Evelina flyttade in redan samma dag som slutvalet och kärleken spirar mellan turturduvorna.

När Hänt var på plats hemma hos paret så berättade de om tillvaron och Backis beskriver för första gången hur familjens relation till Evelina är.

Evelina och Backis kärleksresa i Bonde söker fru: ”Äkta kärlek”

Evelina beslutade sig för att skicka in ett brev till Backis efter att ha sett honom på tv, och tur var väl det!

Evelina och hunden Ralf har nämligen flyttat in på gården och vad det går att utläsa på sociala medier så stormtrivs paret.

Äkta kärlek”, skriver Backis under en bild på honom själv och kärleken Evelina.

Annons

Resan i Bonde söker fru gick som på räls, Backis har beskrivit Evelina som den rätta och att det dessutom var kärlek vid första ögonkastet redan vid speed-dejtingen på Sundbyholms slott.

Parets barnbesked – då vill de ha barn tillsammans: ”Självklart”

Redan i Bonde söker fru uttryckte Backis att han mer än gärna ville ha barn och att han hade en enorm barnlängtan.

– Jag längtar enormt mycket efter att få egna barn, det är väl just hela upplevelsen att veta att någon kommer säga ”pappa”. Det är nog helheten. Allt, sa Backis då.

När sista avsnittet hade sänts av programmet så hade Evelina och Backis en live tillsammans på Facebook. Där gick Backis in ännu närmre på barnfrågan, och svaret var fortfarande klart som korvspad, men Evelinas flytt till gården har varit av största prioritet hittills.

– Ja men självklart så vill vi ha barn, men det får ju också... Vad ska man säga, det får ta den tid det tar, sa Backis då.

Backis och Evelina
Backis och Evelina tillsammans på Backis gård.

Bonde söker fru-Backis om sin familjs relation till Evelina

När Hänt var på besök på Backis gård i Östergötland så berättade han att de träffat varandras familjer.

Backis förklarar att hans pappa är väldigt upprymd över att han hittat en sådan bra tjej som Evelina – likaså är hans syskon och syskonbarn.

– Ja, och han är överlycklig över att jag träffat en sådan fantastisk tjej. Det är mina syskon och syskonbarn också, säger Backis.

FOTO: TV4

Annons