ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Bonde-Susannas varning till vännen Mikael ”Backis” inför Bonde söker fru

05 jan, 2022 
Susanna Karlsson i grå skjorta och svart skinnjacka. Bonde-Backis i grön t-shirt.
Susanna Karlsson, från Bonde söker fru 2018, och Bonde-Backis, från senaste säsongen av programmet, är vänner sedan tidigare.
Nu berättar Susanna om de varnande orden hon gav kompisen inför Bonde söker fru-inspelningen 2021....
Annons
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Mikael ”BackisBackstulid, 36, var en av storfavoriterna under förra årets säsong av Bonde söker fru.

I programmet slutvalet väljer Backis brevskrivaren Evelina, något som fick många trogna Bonde söker fru-fans att jubla.

Och följer man paret på sociala medier så kan man se hur kärleken spirar. Det blev en riktig lyckoträff kan man säga!

Men hur kom det säg att Backis ställde upp i Bonde söker fru? Det hela började faktiskt med en annan känd bonde...

Bonde-Susanna om senaste säsongen av Bonde söker fru: ”Följt slaviskt”

– Vi har ju följt det verkligen slaviskt, eftersom vår Backis har varit med. Vi har ju vetat hela tiden hur det har gått för Backis, men det har varit kul att följa de andra bönderna, säger Susanna när vi frågar henne om säsongen som helhet.

Annons

Hon fortsätter:

– Det har varit en väldigt bra och spännande säsong. Mycket dramatik. Ibland kan jag känna ibland att Bonde behöver, inte skapa drama så på gårdarna, men att de behöver filmiskt klippa så att det känns lite dramatiskt. Men det känns som om de inte har behövt göra det i år.

Hemligheten bakom Backis medverkan i programmet Bonde söker fru

Susanna ville självklart att hennes vän Backis skulle få samma positiva upplevelse av programmet som hon själv fick 2018. Men hur känner egentligen de båda profilerna varandra?

– Från början är det Hannes som känner Backis. Det är genom ett tidigare förhållande. De träffades på någon kräftskiva. Hemma hos Backis. Det var där Hannes lärde känna hela den kompiskretsen, berättar Susanna.

Backis har tidigare berättat att Susannas hade ett finger med i spelet gällande hans medverkan. Och det kan vi skriva under på:

– Jag försökte ju faktiskt få med honom förra året [2020] redan till Bonde söker fru. Jag har jobbat ganska länge för att han ska få vara med, säger Susanna till Hänt.

Annons

Bonde-Susannas skarpa varning till Bonde-Backis inför Bonde söker fru 2021

Och mycket riktigt så blev det ju inget program 2020. Backis blev stoppad från att vara med i programmet då. Anledningen? Kärlek.

– Första året [2020] var det lite trubbel, för då hittade han någon flamma, säger Susanna.

– Året efter var han singel och då sa jag ”Nu Backis, nu kör vi”. Och han ville ju det också, så han var ju jättetaggad på att vara med.

Men Susanna berättar också om oron över vännens entusiasm. Tänk om han inte skulle få den där kärlekssagan? Hon berättar om hur hon och Hannes försökte dämpa Backis förväntningar:

– Sen har man hela tiden varit lite rädd eftersom han har varit så taggad på att vara med. Då har vi sagt så här att ”Bli inte för taggad, för vi vet ju inte än hur det kommer gå, vilka som kommer skriva till dig och hur det kommer gå”. Han såg ju mig och Hannes och tänkte att ”Blir det så där bra är det klart att jag måste vara med i Bonde söker fru”, säger

Annons

Så här i efterhand, med alla korten på borden, kan vi ju definitivt säga att ingen av dem hade något att vara orolig för. Det blev en så kallad perfekt match med Evelina! Något som Susanna också håller med om.

FOTO: Patrik Österberg/TT, TV4

Annons