Joacim Ricklings stöd till Bonde-Ellinor efter kärlekskampen med Filip

Joacim Rickling och Ellinor Eke-Göransson

Filip Nilsson och Ellinor Eke Göransson träffades i årets säsong av Bonde söker fru och är idag ett par.
Men vägen dit har inte varit enkel.
Nu får Ellinor stöd från den tidigare Bonde söker fru-profilen Joacim Rickling.
503 Service Unavailable

Bonden Filip Nilsson blev ett välkänt ansikte för svenska folket när han medverkade i den senaste säsongen av Bonde söker fru.

I slutet av säsongen stod det mellan brevskrivarna Lina Larsson, 28, och Ellinor Eke-Göransson, 28, och till slut blev det Lina som blev den lycklige.

Det var alltså en besviken Ellinor som lämnade gården, men när programledaren Lina Lindorff skulle besöka bönderna igen för att se om kärleken hållit visade det sig att Lina och Filips relation tagit slut.

Men det var inte den enda överraskningen som kom. Filip avslöjade även att han tagit upp kontakten med Ellinor igen och att de idag lever tillsammans på hans gård.

Biancas present till Christina får följarna att rasa: ”Oj”

Bonde-Linas verkliga känslor efter uppbrottet från Filip

Att acceptera att kärlek ibland inte håller kan vara tufft, även om det i Filip och Linas fall var ett gemensamt beslut.

På Instagram skrev Lina häromdagen en öppenhjärtig text om sina känslor efter uppbrottet från Filip. Hon förklarade då att hon är tacksam över allt som hänt och att hon också önskar Ellinor och Filip all lycka.

”Ibland går man en väg som man tror är den rätta, men hjärtat gör som det vill och man måste låta det få känna i lugn och ro också. Det gav ett svar och det viktigaste är att vi som är inblandade mår bra i slutändan på våra håll och finner vår rätta stig. Jag önskar nu all lycka till det nuvarande kärleksparet och är jätteglad för deras skull!”

Joacim Ricklings stöd till Ellinor efter kärlekskampen med Filip

Men trots att Filip och Ellinor idag är ett par har vägen inte dit inte varit helt enkel. Detta då han valde bort henne i slutvalet i Bonde söker fru. Så när Filip tog kontakt med Ellinor igen var det inte ett självklart val för henne att släppa in honom i sitt liv igen.

Men så blev det och idag har paret till och med firat jul ihop, något som de delat med sig av på sina sociala kanaler.

På den senaste bilden på Ellinors Instagram skriver hon att hon är förväntansfull över nya äventyr tillsammans med pojkvännen Filip.

”Dags att knyta ihop ett minst sagt omtumlande år och blicka framåt mot nya äventyr tillsammans med honom. Aldrig har någonting känts mer självklart!”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet kan man bland annat se bonden Joacim Rickling öppet visa sitt stöd till paret. Han medverkade själv i Bonde söker fru år 2017 och fann då sin stora kärlek Caroline Kejbert, som han idag har två barn med.

Under Ellinors bild visar han nämligen sitt stöd till Ellinor och deras resa genom att kommentera ett rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Följarnas starka reaktioner efter nya bilden på Carolas dotter Zoe

LÄS OCKSÅ: Joacim Rickling bryter tystnaden om tuffa förlossningen med Caroline Kejbert

FOTO: Ellinor Eke-Göransson/Instagram, Bonde söker fru/TV4 Play

SENASTE NYTT!