Följarnas kritik mot Bianca Ingrossos present till Christina Schollin

Christina Schollin i somrig stråhatt. Bianca Ingrosso i stickad tröja.

Christina Schollin och barnbarnet Bianca Ingrosso delar födelsedagsvecka.
I dagarna visade Christina upp födelsedagspresenten, som hon fick av Bianca, i sina sociala medier.
Nu rasar följarna mot presenten – läs varför här!

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, har hunnit med mycket under sina 27 år.

Hon slog igenom stort i och med sin medverkan i realityserien Wahlgrens värld, som hade premiär år 2016. Efter 10 säsonger meddelande hon dock att hon lämnar showen till förmån för annat jobb.

Biance driver bland annat det egna sminkimperiet CAIA Cosmetics, vloggar flitigt på Youtube och syns som programledare i TV4:s älskade format Talang, där hon sitter i juryn. Men hon har också hintat om att det kommer fler spännande projekt framöver..

Efter alla frågor - nu berättar Kristin om kärleken

Bianca Ingrosso och Christina Schollins födelsedagar under julhelgen

Bianca kommer från en väldigt känd svensk familj. Mamma Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mesta schlagerdrottningar. Bröderna Benjamin Ingrosso, 24, och Oliver Ingrosso, 32, har framgångsrika musikkarriärer. Pappa Emilio Ingrosso, 56, äger och driver flera populära restauranger och morbror Niclas Wahlgren, 56, är älskad radioprogramledare. Ja, listan kan göras ännu längre ändå.

Men allt började med mormor Christina Schollin, 84, den legendariska Dramaten-skådespelaren och modellen, som numera också titulerar sig som influencer.

Och familjen Schollin Wahlgren Ingrosso har minst sagt fullt upp under julhelgerna. Förutom själva julafton och nyårsafton firar de hela fyra födelsedagar inom loppet av en vecka. Se kalendern nedan:

24 december: Julafton och Pernillas födelsedag

26 december: Christina Schollins födelsedag

30 december: Bianca Ingrossos och Oliver Ingrossos födelsedag

31 december: Nyårsafton

Bianca Ingrossos present till Christina – nu upprörs följarna

I dagarna visade Christina upp den fina födelsedagspresenten, som hon fick av sitt barnbarn Bianca, på sin Instagram; en uppsjö produkter från CAIA Cosmetics och en sminktutorial från Bianca själv.

Tack min älskade Bianca för den fantastiska födelsedagspresenten: En collection Caia- produkter! När man väl en gång börjat med dessa då använder man ingenting annat!!! Jag säger bara Lyx Lyx Lyx. Tack, tack, tack”, skriver Christina under inlägget.

Men efter inlägget har ett fåtal av följarna nu blivit upprörda. De som kommenterar menar på att Bianca gör reklam för sitt egna varumärke med presenten:

Oj oj vilken Reklam”, skriver en upprörd följare.

Reklam reklam reklam.Tråkigt”, instämmer en annan.

Majoriteten av kommentarerna är dock riktigt positiva och hyllar istället deras mormor- och barnbarn-relation. Många vill även se resultat av sminkningen efter att Christina fått den proffsiga genomgången av Bianca. Vi hoppas att de båda tar åt sig av det positiva och låter de negativa kommentarerna rinna av!

LÄS OCKSÅ: Därför vill Pernilla Wahlgren inte ligga nära Christian Bauer i sängen

LÄS OCKSÅ: Därför firar Bianca Ingrosso och Phillippe Cohen jul utan varandra

FOTO: TV4, discovery+

SENASTE NYTT!