Därför firar Bianca Ingrosso och Phillippe Cohen jul utan varandra

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit tillsammans i många år och deras kärlek verkar idag starkare än någonsin.
Men nu avslöjar Phillipe att paret inte kommer att fira julafton tillsammans.

Phillipe Cohen, 27, är en Youtube-profil och restaurangägare, men för de flesta kanske han är mer känd som Bianca Ingrossos pojkvän.

Paret har haft ett av- och på förhållande i många år men verkar idag vara kärare än någonsin och lever tillsammans med sina tre hundar på Östermalm i Stockholm.

Men trots att kärleken är stark avslöjar nu Phillipe att han kommer splittras från Bianca under julen. Nu berättar han varför.

Bonde–Daniels första ord om stora lyckan med Klara

Bianca Ingrosso om kampen med sina och Phillipes hundar

Både Phillipe och Bianca är stora hundälskare och Bianca har haft sina två hundar, som hon tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, sedan flera år tillbaka.

Men när Phillipe och Bianca tog en paus passade Phillipe på att skaffa en egen hund, en ganska mycket lite större än Biancas och Pernillas små hundar. Och nu lever alla tre hundar under samma tak, något som kan vara en stor utmaning. I Wahlgrens värld avslöjar Bianca om kampen i hemmet.

– Nu lever jag i ett hem med tre hundar och det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, berättade hon då.

Därför firar inte Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso jul tillsammans

Nu är julen här och vanligtvis är det en dag som nära och kära samlas och spenderar tillsammans.

Men eftersom covid-19 fortfarande härjar i världen, och det tillkommit restriktioner och diverse rekommendationer att stanna hemma om man är sjuk, så visar det sig nu att Bianca och Phillipe kommer få spendera julafton på olika håll.

På Phillipes Instagram berättar han nämligen att han blivit sjuk och därför kommer behöva sitta hemma tillsammans med sin hund Ted under julafton.

”Blir hemma själv med Ted denna jul pga sjuk. Jävligt tur att mina bästa kompisar har stans bästa skaldjursbil då och sätter ihop en grym kassa nu för julbordet och även nyår”, skriver han på sin Insta-story.

Printscreen från Phillipe Cohens Instagram där han berättar att han blivit sjuk.

I Biancas senaste vlogg på Youtube berättar även hon att hon mår dåligt, dock verkar det inte som att hon är sjuk utan att det är stress och ångest som tynger henne.

– Helt ärligt, det har varit fruktansvärda dagar. Jag har aldrig mått såhär dåligt innan jul. Jag har aldrig varit såhär stressad, jag har aldrig haft sån här ångest, aldrig haft sån här irritation. Jag har noll julkänsla. Jag är såhär nära på att tappa det helt. Det är ingen bra jul i år, säger Bianca.

Hänt sänder krya på-hälsningar till både Bianca och Phillipe och hoppas att de får en härlig jul trots motgångarna.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter SVT:s tidsändring av Kalle Anka på julafton

LÄS OCKSÅ: Julia Franzén om pinsamma missen med Gustaf Skarsgård

FOTO: Bianca Ingrosso/Youtube, Phillipe Cohen/Instagram

SENASTE NYTT!