Idol 2023 marknadsföring banner

Julia Franzén om pinsamma missen med Gustaf Skarsgård

23 dec, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318
Johanna Alm
Julia Franzén & Gustaf Skarsgård
Julia Franzén har vunnit tittarnas hjärtan efter sin medverkan i årets säsong av Bachelorette, och även den världskända skådespelaren Gustaf Skarsgård är ett fan av henne.
Nu bryter Julia tystnaden om relationen till skådespelaren.
Annons
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

Årets säsong av Bachelorette har nått sitt slut och sanningen är att det faktiskt blev så stor succé att det kommer bli en ytterligare säsong nästa år, något som Julia Franzén tidigare har bekräftat.

Faktum är att programmet blev så populärt att till och med den världskända skådespelaren Gustaf Skarsgård, 41, satt bänkad framför tv:n.

Julia Franzéns kärleksresa efter Bachelorette 2021

Julia gjorde succé som den första Bachelorette på TV4 och i programmet dejtade hon över 20 killar. Men efter en minst sagt känslosam resa stod det klart att det var Jesper Guldbrandsen som vunnit hennes hjärta.

Men när kamerorna slocknade tog allt en oväntad vändning. Julia och Jesper gick skilda vägar och Julia började sedan att dejta Felix Almsved istället. På Instagram skrev hon om deras relation.

”Jag och Felix har sedan Rhodos setts på mitt hotellrum, beställt mat, myst och kollat på TV. Vi har setts ute på restaurang. Vi har setts hos honom och myst. Vi har sovit på hotell i Göteborg efter inspelningen av studion”, skrev hon bland annat.

Annons

Idag verkar de däremot inte ha någon relation.

Julia Franzén om relationen till Gustaf Skarsgård

När Julia var på plats i SVT-huset för att gästa Morgonstudion sprang hon in i Gustaf Skarsgård som ville ta en selfie med henne. Det visade sig nämligen att han har följt hela säsongen av Bachelorette. Men Julia hade däremot ingen aning om vem Gustaf var, något som han tidigare berättat för Hänt.

– Vi har liksom följt Bachelorette under hösten och det har varit otroligt spännande, då sitter Julia plötsligt där och hon hade ingen aning om vem jag var, sa han då.

Gustaf tog det hela med en klackspark och berättade att han till och med tyckte det var uppfriskande att träffa någon som inte känner igen honom.

Och nu skriver även Julia om händelsen.

”Är detta kul eller pinsamt? Jag väntade på min intervju i SVT när killen i soffan bredvid berättar att han och hans tjej kollat på Bachelorette och frågar om han får ta med selfie med mig och skicka till sin tjej. ”Absolut!” Säger jag. ”Vem är du då?” ”Gustaf Skarsgård.” Säger han och sträcker ut handen. Vi hade sällskap ut till taxin sen och jag sa att jag måste sluta fråga folk ”Vem är du då?” för det är inte första gången det blir fel Han sa då att han inte tar illa upp utan bara antar att jag inte kollar speciellt mycket på TV. Och precis så är det ju faktiskt.”

Gustaf Skarsgård och Julia Franzén
Gustaf Skarsgård och Julia Franzén i SVT-huset. FOTO: Julia Franzén.

FOTO: Julia Franzén/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons