LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens om längtan efter barnbarn – piken mot Bianca Ingrosso

27 dec, 2021 
Johanna Alm
Pernilla, Phillipe och Bianca
Pernilla Wahlgren har berättat om en längtan efter barnbarn och den har bara vuxit sig ännu starkare.
På sin Instagram hintar hon nu om drömmen om eventuella barnbarn efter bilden på barnen Bianca och Oliver.
”Kanske det blir små fötter i huset”, skriver hon.
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv

Pernilla Wahlgren, 53, är mer aktuell än någonsin trots sina många år i rampljusets sken.

Som huvudprofil i sin egna realityserie Wahlgrens värld och med showen Pernilla Wahlgren har fått hybris är hon en av Sveriges största nöjesprofiler med råge.

Pernilla är mamma till Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 14. Men det verkar som hon har en enorm längtan, och det visar sig handla om barnbarn.

Pernilla Wahlgrens kärlekssaga med Christian Bauer

Och till slut bekräftade Pernilla själv att hon dejtar någon och det dröjde inte länge innan hon la ut en bild på den mystiske mannen, idag vet vi att dejtandet resulterade i en fortsatt växande kärleksrelation med pojkvännen Christian Bauer, 44.

Christian har inte bara fångat Pernillas hjärta, han har även klivit in och gjort entré i det sista avsnittet av Wahlgrens värld säsong tio.

Annons

Under säsongens gång fick tittarna veta att Pernilla varit på dejt, sedan fick man ta del av andra steg i relationen och i säsongsavslutningen introducerades Christian för Pernillas familj.

Även Pernilla har blivit presenterad för Christians familj och även hans barn, han är nämligen pappa till två döttrar.

Pernilla Wahlgrens mystiska hint om barnbarn – efter bilden

Christians två döttrar har barn, vilket innebär att Christian har två barnbarn. Något som gjort Pernillas längtan efter barnbarn ännu större.

– Han har ju två barnbarn. Jag tycker att det är mysigt att de är här, att man får leka lite och ha småbarn omkring sig. Men jag ska ju inte sticka under stol med att jag längtar efter barnbarn, har Pernilla tidigare sagt i den egna podcasten Wahlgren & Wistam.

Och under torsdagen publicerade Pernilla ett bildspel på hennes äldsta barn, Oliver och Bianca, och skickar samtidigt en pik till dem att hon hoppas på att få bli farmor och mormor snart.

”Jul på Lagnö för sisådär 26 år sedan, med mina små gullisar Oliver & Bianca! Tänk att de aldrig kommer bli så små igen…! Nu blir det Jul på Lidingö med stora barn, & så kanske det blir små fötter i huset kommande jular längre fram. Vem vet…?!”

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram, Wahlgrens värld/Discovery+, Karin Törnblom/TT

Annons