Bonde-Linas ärliga ord om känslorna efter uppbrottet från Filip

Bonde-Lina, Ellinor & Filip

I slutvalet av Bonde söker fru 2021 blev brevskrivaren Lina vald av bonden Filip.
Deras relation blev dessvärre kortvarig och idag är Filip tillsammans med Ellinor istället, som även hon var med i programmet.
Nu avslöjar Lina sina verkliga känslor kring uppbrottet från Filip.

Spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, var en av bönderna som sökte kärleken i Bonde söker fru 2021. Under sin resa i programmet hade han sina med- och motgångar men tillslut stod det klart att det var brevskrivaren Lina som hade vunnit hans hjärta.

Deras kärlekssaga blev däremot inte särskilt långvarig och idag är Filip tillsammans med Ellinor, som även hon var med i årets säsong av Bonde söker fru.

Nu berättar Lina för första gången om känslorna efter uppbrottet från Filip.

Exklusivt
Pejas avslöjande om kärlekslivet – nya relationsbeskedet

Bonde-Filip och Lina gjorde slut – då kontaktades Ellinor

Att Filip skulle välja Lina i slutvalet var inte helt självklart och han velade länge fram och tillbaka innan han tillslut landade i att det var hon som var rätt för honom.

Lina har tidigare berättat för Hänt att hon faktiskt hade en magkänsla av att Filips beslut var väldigt tufft, men trots det ville hon ge relationen en chans och precis som planerat åkte de därför iväg på deras romantiska resa.

Men efter ett tag kände de att känslorna avtog och i en intervju med Hänt har Lina tidigare berättat om beslutet att lämna.

– Jag är ju kanske den som tar initiativ och prata om vad som inte går bra, så jag tycker ändå att jag gjorde några upprepade försök till att prata om känslor och vad som inte kändes hundra. Det var ett gemensamt beslut, men det var jag som lämnade, eftersom jag tog upp det, sa hon då.

Men efter att Lina och Filip gjorde slut så kontaktade Filip Ellinor, och idag lever de lyckliga tillsammans på Filips gård.

Bonde-Linas verkliga känslor efter uppbrottet från Filip

På Instagram skriver Lina nu en öppenhjärtig text om sina känslor efter uppbrottet från Filip.

”Vilken grej. Har fortfarande svårt att ta in allt som skett mitt senaste år ska ni veta, men jag har landat i mitt lugna trygga och tänkte tala om för er vad jag känner gällande detta nu när resan är över, för er som valt att följa den”.

Lina är väldigt tacksam över att den här sommaren gav henne tillbaka modet att våga släppa in kärlek i livet.

”Jag gick in med hela mitt hjärta i allt jag gjort i sommar, men ni som lever vet att känslor inte går att styra eller tvinga fram”, skriver hon och fortsätter:

”Ibland går man en väg som man tror är den rätta, men hjärtat gör som det vill och man måste låta det få känna i lugn och ro också. Det gav ett svar och det viktigaste är att vi som är inblandade mår bra i slutändan på våra håll och finner vår rätta stig. Det var en mycket fin upplevelse med så härliga människor från första till sista dag, ett underbart stöttande team, (wow vilka människor bakom allt detta!) och en fantastisk sommar med mycket glädje som jag nu lämnar bakom mig. Jag önskar nu all lycka till det nuvarande kärleksparet och är jätteglad för deras skull!”

Lina Larsson

Lina Larssons bild på Instagram från inlägget där hon avslöjar känslorna efter uppbrottet från Filip Nilsson.

LÄS OCKSÅ: Renée Nyberg ryter ifrån mot hatet från tittarna under graviditeten

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael Sandström om att flytta till Spanien med Lotta Engberg

FOTO: Bonde söker fru/TV4 Play

SENASTE NYTT!