ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Heidi Skedebäcks romans med annan bonde efter uppbrottet från ”Peja”

12 jan, 2022 
AvOla Lagerström
Emil Karlsson Lagnelius
Heidi Skedebäck och Pär Eric ”Peja” Nilsson i Bonde söker fru 2021.
Heidi Skedebäck fortsätter jakten på stora kärleken.
För Hänt avslöjar brevskrivaren i Bonde söker fru att hon inte lider brist på uppvaktare.
– Jag får ganska mycket friarbrev! En bonde på Öland har skickat 30 röda rosor till mig, säger Heidi som bor i Kalmar bara några mil från Öland.
Annons

Videon kunde inte hittas

Heidi Skedebäck, 53, hade en kort men intensiv romans med mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 64, i Bonde söker fru. I en romantisk scen i stallet sa Heidi att hon var kär.

Men när Heidi inte ansåg att kärleken var besvarad valde hon plötsligt och abrupt att lämna gården.

”Peja” valde till slut varken Benita eller Camilla, försökte sedan på nytt med Benita, men berättade nyligen för Hänt att de ”bara är vänner”.

– Benita är en väldigt fin människa, men kände att jag ville ha det på den nivån.

✔︎ Det här är Heidi Skedebäck

Ålder: 53.
Bor: Kalmar.
Jobbar som: Arbetslös arkeolog.
God egenskap: Omtänksam.
Dålig egenskap: Lite för känslig kanske.
Älskar: Att älska.
Hatar: Elaka människor som gör en ledsen.
Borde: Kanske träna lite mer.
Kändismerit: Hånglat med Bonde-Peja i hans ladugård. Vi hade varit lite osams, så vi gick in i ett bås för att prata ut. Jag lovade honom att aldrig mer bli svartsjuk. Då fick vi känslor för varandra…

Men hur går kärlekslivet för Heidi Skedebäck? För Hänt berättar hon att hon uppvaktas av en bonde på Öland, inte långt från hennes hem.

– Jag kan tänka mig att åka dit på dejt. Jag ska fundera på saken i alla fall. Innan Bonde söker fru hade jag ingen tanke på det här med lantliv. Nu har jag blivit rätt sugen. Jag är väldigt öppen för att satsa på det här med lantbruk och bli att bondhustru, säger Heidi som inte haft ett förhållande på sex år.

Annons

– Jag hatar att vara singel. Ensamheten är jobbig, men jag uthärdar genom att prata mycket med nära och kära i telefon. Facetime är bra. Då kan man lösa korsord ihop, spela Bingolotto och laga mat. Tack vare Facetime känns det som att man är på samma plats, förklarar Heidi som har mycket fin kontakt med sin dotter.

Heidi tvingades bo på hemlig adress

Heidi var bara 20 år när hon blev mamma. Förhållandet med dotterns far var stormigt – och mannen ifråga är död sedan en tid tillbaka.

– Han var alkoholist och våldsam. Förhållandet var hemskt och trasade sönder min själ. Det tog många år att hitta fotfästet. Jag fick flytta till en annan stad och bo på hemlig adress. Jag kunde inte heller ha ett jobb för då hade han kommit dit. Det var väldigt besvärligt, minns Heidi.

Vilket är det lyckligaste förhållandet du haft?

– Jag har bara haft ett enda lyckligt förhållande. Det var med min särbo Stefan Svensson. Vi fick inga barn, men vi hade en väldigt lycklig relation i över 20 år. Han är min bästa vän. Det var en stor kärlek som övergick i en lycklig vänskap.

Peja dejtade både Benita och Heidi i Bonde söker fru.

När fick du senast ett livstecken från Bonde-Peja?

– Jag vet inte om jag får säga det här, men vi pratar faktiskt i telefon varje dag.

Annons

Vad krävs för att den här sagan ska få ett lyckligt slut och att du och Peja blir ihop?

– Bra fråga! Om jag visste svaret så skulle jag säga det, men han har många människor – bland annat sex barn – som han alltid tar en massa hänsyn till. Det han behöver göra är att stå upp för sina egna känslor och åsikter och göra det han själv vill. Inte bara lyssna på andra.

Heidi om framtiden

Vad svarar du om Peja skickar röksignaler från sin gård i form av Barbados klassiker ”Kom hem, vi börjar om igen, vi glömmer allt, där ute är det så kallt”?

– Då hoppar jag på tåget och åker dit direkt!

I jämförelse med Peja är du rena ungdomen, du är 53 och han är 64. Har du alltid föredragit håriga gamla storbönder framför unga och muskulösa hästdrängar?

– Ja, så är det faktiskt. Alla mina pojkvänner har varit runt tio år äldre. Jag har aldrig haft någon yngre. Det är den smaken jag har.

Nu har du varit singel i nästan sex år. Vad ser du i kristallkulan när du blickar in i din relationsmässiga framtid?

Annons

– Jag har bestämt mig för att det här ska bli året jag hittar den äkta kärleken som varar livet ut. Jag är säker på att jag kommer lyckas-

Vad väntar runt hörnet?

– Just nu håller jag på att hjälpa min dotter att flytta in i hennes nya lägenhet i Borgholm. Det är det stora projektet. Till våren ska jag gå en pilgrimsvandring i Spanien. 94 mil. Jag har redan fixat ryggsäck och kängor och allt sådant.

Foto: TV4

Annons