LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför är Kikki Danielsson arg på TV4 – stöttas av fansen

10 jan, 2022 
Emil Karlsson Lagnelius
TV4 pausade Kikki Danielssons favoritprogram.
Det fick artisten att ilskna till.
”Kommer programmet inte tillbaka rinner bägaren över”.
Annons

Videon kunde inte hittas

Kikki Danielsson, 69, har tidigare uttryckt hur tufft det har varit under pandemin, då hon tvingats leva isolerad.

”Tänk vad slö och lat jag har blivit under denna långa karantän. Det är ju NU när jag inte har nåt jobb, som jag ska ägna mig åt röstträning! Magstödet är livsviktig för en sångare och får inte slarvas med. Skulle behöva hjälp med det, för magarna hänger liksom över varann”, skrev hon på Instagram i juni 2020.

När det gäller hälsan hade Kikki problem redan före pandemin, då hon lider av reumatism, något hon drabbades av efter att ha fött sin dotter, Emma Roos, 35. I en intervju med Aftonbladet har hon tidigare berättat om den jobbiga sjukdomen, som upptäcktes när en vän såg henne kravla upp för trappan.

– ”Är du så jävla dålig?”, sa han. Själv var jag i djup förnekelse. Jag hade nyss fått en bebis och även om fingrarna vissa dagar var så ömma att jag inte ens kunde byta blöjor på henne så kunde ju inte jag vara sjuk, berättade Kikki då.

Annons

Kikki blev arg för att TV4 inte visade Hem till gården

När restriktionerna lättade kunde Kikki Danielsson äntligen åka ut och uppträda för sin trogna publik. Men när FHM och regeringen bara några dagar före julafton meddelade att nya stränga restriktioner återkommer blev Kikki förtvivlad.

”Så var de dags igen att bli arbetslös”, skrev hon sorgset på Instagram en dag innan julafton.

Jul och nyår är en glädjens högtid för de flesta. Men för många som lever ensamma kan högtider vara jobbiga – då kan bra tv-program vara räddningen.

Hem till gården har sänts sedan 1972.

I ett nytt inlägg på Instagram riktar Kikki Danielsson stark kritik mot TV4 som valt att pausa långköraren Hem till gården.

”På grund av alla dessa förbaskade helger har tv som vanligt stängt av Hem till gården. Men nu har jag väntat tillräckligt länge. Kommer programmet inte tillbaka på måndag, då rinner bägaren över”, skriver Kikki och fortsätter:

Annons

”Vi är många som har favoritserier, så varför stänga av en av de mest populära? Och just nu, när många av oss tvingas att vara hemma igen på grund av ökad smitta? Låt oss ha några glädjeämnen kvar!”.

Kikki stöttas av flera följare, som känner samma frustration mot TV4.

”Ja, det är jäkligt irriterande när en serie som man är beroende av stängs av, då vet man inte vad man ska göra”, svarar en följare.

”Ja, det är hopplöst på helger, plus att det är så många repriser på repriser. De verkar inte tänka så mycket på dem som sitter ensamma”, svarar en annan.

Kikki Danielssons inlägg skrevs i lördags och flera följare var snabba att upplysa Kikki om att Hem till gården är tillbaka i dag, måndag.

När Hänt tittar i tv-tablån kan vi konstatera att Hem till gården sänds på TV4 som vanligt klockan 12 alla vardagar den här veckan – ett glädjebesked för Kikki Danielsson och alla andra Hem till gården-fantaster.

Foto: TT & TV4

Annons