Stjärnorna på slottet-kocken Tareq Taylors okända relation till Carola Häggkvist

Carola Häggkvist och Tareq Taylor

Stjärnkocken Tareq Taylor har tagit det svenska folket med storm, både genom hans matkunskaper men även genom hans utstrålning, charm och råa ärlighet.
Nu avslöjar han sin okända relation till Carola Häggkvist.
Jag var 15, säger han.
503 Service Unavailable

Tareq Taylor, 52, har kommit att bli en stor favorit bland det svenska folket och hyllas ofta för sina insatser i diverse tv-program. Inte minst efter att han fått det hedersfulla uppdraget som årets julvärd i SVT.

Nästa steg för tv-kocken blir att för fjärde året i rad kliva in som köksmästare i årets säsong av Stjärnorna i slottet.

I samband med hans medverkan som kock i det stjärnsprakande programmet avslöjar han nu om sin okända relation till schlagerdrottningen Carola Häggkvist.

Perrellis, 47, nya barnbesked: ”Ett barn till”

Tareq Taylor om skilsmässan från ex-hustrun Kristina Taylor

I september 2021 blev Tareq och Kristina Taylors skilsmässa känd för svenska folket.

De forna makarna var gifta i 26 år innan de fattade beslutet att gå skilda vägar och tillsammans har de dottern Ellen Taylor, 18.

Tidigare har Tareq berättat om anledningen till varför han valt att inte prata offentligt om sin skilsmässa.

– Jag är människa som alla andra. Saker och ting händer i mitt liv, precis som det händer saker i andras liv. Jag har valt att inte prata om de mest privata sakerna, av respekt till de som är involverade.

Tareqs okända relation till Carola Häggkvist

Stjärnorna på slottet är tillbaka med en ny säsong.

I år är det stjärnorna Carola Häggkvist, 55, Per Andersson, 45, Grynet Molvig, 79, Marika Carlsson, 48, och David Lagercrantz, 59, som samlas på Bäckaskog slott för att samtala om livet.

Som vanligt är kocken Tareq på plats för att laga mat till gästerna och i programmet avslöjar han att han är väldigt nervös över att träffa Carola, detta eftersom han är ett stort fan av schlagerdrottningen.

– Jag kommer ihåg när jag var på en konsert med Carola Häggkvist när jag var 15, och vi stod i parken jag och min bror med stora ögon. Det är lite extra roligt faktiskt. Hoppas att jag inte blir för starstruck, så att jag kan prata. Annars blir det jättepinsamt, säger han i programmet.

När stjärnorna väl anländer till slottsgården bjöds dem på en drink och Tareqs första möte med Carola går som på en räls med en slags ”rump-bump”-hälsning så här i coronatider.

– Carola har en härlig energi, och det är avväpnande. Inte skakig... nej, det är okej. Det är lugnt, berättar han efteråt.

LÄS OCKSÅ: Julia Franzéns lycka – efter Casper Janebrinks ord

LÄS OCKSÅ: Därför ersätter David Hellenius Axel Pileby i Efter fem

FOTO: Stjärnorna på slottet/ SVT Play

SENASTE NYTT!