Julia Franzéns lycka – efter Casper Janebrinks ord

Julia Franzén & Casper Janebrink

Julia Franzén letade efter kärleken i förra årets säsong av Bachelorette.
Nu berättar hon om lyckan med Arvingarna-profilen Casper Janebrink.
”Tror inte ni fattar hur glad jag blev!”, skriver hon.
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén
Slå på ljud

Julia Franzén blev känd för svenska folket när hon medverkade i Robinson 2020. Sedan dess har hennes karriär gått spikrakt uppåt och under hösten har hon varit aktuell i Sveriges första säsong av dejtingprogrammet Bachelorette.

Där fick man följa hennes jakt på kärlek och resan blev minst sagt känslosam, något som Julia också pratat om i Nyhetsmorgon.

– Det var jobbigt känslomässigt. Jag har alltid tänkt att man inte kan vara kär i flera samtidigt men där hade jag fel, och det gör det ju väldigt väldigt svårt, sa hon då.

Dessvärre blev det ingen kärlek för Julia efter programmet, men nu berättar hon om lyckan hon kände efter händelsen med Arvingarna-sångaren Casper Janebrink.

Julia Franzén om pinsamma missen med Gustaf Skarsgård

I samband med Julias medverkan i Bachelorette har hon medverkat i en hel del intervjuer och flängt runt mellan både TV4 och SVT. Men det var när hon var i SVT-huset för att prata om näthat som hon sprang in i skådespelaren Gustaf Skarsgård.

Julia hade däremot ingen aning om vem han var, något som hon också gjorde väldigt klart för honom under det korta samtalet.

– Vi har liksom följt Bachelorette under hösten och det har varit otroligt spännande, då sitter Julia plötsligt där och hon hade ingen aning om vem jag var, har Gustaf nämligen avslöjat för Hänt.

Och även Julia har kommenterat den pinsamma missen.

”Är detta kul eller pinsamt? Jag väntade på min intervju i SVT när killen i soffan bredvid berättar att han och hans tjej kollat på Bachelorette och frågar om han får ta med selfie med mig och skicka till sin tjej. ”Absolut!” Säger jag. ”Vem är du då?” ”Gustaf Skarsgård.” Säger han och sträcker ut handen”, skrev hon skämtsamt på Instagram.

Julia Franzéns okända relation med Casper Janebrink

Men Gustaf är inte den enda kända mannen Julia varit i kontakt med på senaste. Även Casper Janebrink har uppmärksammat henne.

Det var nämligen när Julia la upp en story iklädd Arvingarnas kläder som Casper skrev:

”Härligt Julia! Kul att du hänger i Lerum med Arvingarnas keps och hoodie!”

Och Caspers respons landade minst sagt väl hos Julia.

”Tror inte ni fattar hur glad jag blev!”, skriver hon till en bild på Caspers ord.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Hannes Haraldsson drabbad av corona – Susanna Karlssons oro

LÄS OCKSÅ: Följarnas starka reaktioner efter nya bilden på Carolas dotter Zoe

FRÅN FÖRSTASIDAN