Pernilla Wahlgren i tårar – orden om svåra separationen: "Ska lämna"

Pernilla Wahlgren

Det har varit väldigt mycket för Pernilla Wahlgren på senaste tiden.
I podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon nu om den tuffa separationen och hur det har påverkat henne.
– Jag har haft dagar där jag bara gråter, säger hon.
0:30

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv

(0:30)

Pernilla Wahlgren har alltid många bollar i luften. Är det inte Masked Singer så är det Wahlgrens värld och är det inte det så är det podcast eller husbygge.

I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam uttrycker vännen Sofia Wistam en oro för Pernilla. Hon förstår nämligen inte hur hon klarar av att jobba så mycket utan att gå sönder.

Och visst kan Pernilla hålla med om att det varit mycket på senaste. Men det som tar mest på krafterna är att hon håller på att genomgå en stor förändring just nu, något som hon själv berättar om.

Sofia Wistams oro för Pernilla Wahlgren

Det är i början av podcasten som Sofia lyfter sin oro för vännen.

– Jag skulle nog vilja säga att det inte finns någon i det här landet som jobbar lika hårt som du just nu. Alltså herregud. Nu har vi inte setts på en vecka, men när jag ser ditt liv och allt du gör med att bygga hus, Masked singer och Wahlgrens värld.. Du sover ingenting? På riktigt, hur orkar du? Jag kom hit nu för att podda och då ligger du och sover och jag känner mig som en skurk som ens väcker dig, säger hon varpå Pernilla svarar:

– Jo, men det har varit väldigt mycket. Det har bara gått i ett.

Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Pernilla Wahlgren om tuffa separationen: "Jag ska lämna.."

Pernilla har byggt hus ett tag nu och snart är det äntligen dags att flytta in i det nya huset. Men trots att hon ser fram emot det känns det också jobbigt.

– Igår var jag under isen. Jag har haft sånna dagar där jag bara gråter utan att man vet varför man gråter. Men lite överarbetad tror jag, men vi pratade om det också, att jag tror att det är den här förändringen som sker i mitt liv. Att jag ska flytta från det här huset som jag har bott i över tio år vilket gör att jag måste rensa. Man går igenom saker, gamla minnen och jag tror jag har hört någonstans att en flytt kan vara lika jobbigt som att gå igenom en skilsmässa, säger hon och fortsätter:

– Och även fast det är en flytt som jag själv bestämt mig för, jag har sålt huset för att jag ville ha en förändring och jag håller på att bygga det nya som ser fantastiskt ut, så är det ändå en separation. Jag ska lämna det här huset, den här utsikten. Jag har ju trivts här väldigt bra.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar - efter intervjun med Mariette i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Anders Bagges tuffa sjukdomskamp – berättar om tunga sorgen

SENASTE NYTT!