TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Första bilderna på Pernilla Wahlgrens lyxhus – se alla bilder här

24 jan, 2022 
VILLA WAHLGREN, PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgrens nya hus "Villa Wahlgren" är beräknat att stå färdigt i juni 2022.
Nu visar hon upp nya detaljer kring bygget och hur långt de kommit.
Annons
Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”Brand logo
Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”

Pernilla Wahlgren, 54, äger flera olika boenden. I flera år har hon bott i "det gröna huset" på Lidingö. I Wahlgrens värld har tittarna fått se huset i många olika skick, alltifrån kaos och saker intryckta i olika rum till ett välstädat hem med skinande golv.

Pernilla kan även titulera sig som husägare i spanska Marbella. För några år sedan la hon nämligen vantarna på "Casa Rosa", ett rosa hus med vacker sjöutsikt. Dit åker Pernilla så ofta hon bara kan.

Men allt har sin tid och nu är det dags för Pernilla att lämna det gröna huset med vita knutar. Hon blir dock kvar på Lidingö men huset är helt nytt! I juni 2022 har det tidigare beräknats att "Villa Wahlgren" ska stå klart.

Pernillas ångest över husbygget på Lidingö

Men nu räcker det med hus, tycker Pernilla. I podden Wahlgren & Wistam som Pernilla har med vännen Sofia Wistam, 55. Hon berättade hon nyligen om hur hon ställer sig till att investera i ytterligare ett boende – nämligen en stuga i fjällen.

Annons

– Jag har ju varit väldigt mycket i Åre de sista åren. Men Sälen är mysigt alltså. Jag kommer dock inte köpa stuga, vare sig här eller i Åre. Det räcker nu med husbyggen för mig!, sa Pernilla i podden och fortsatte:

– Jag har ju tillräckligt med ångest för mitt husbygge hemma som bara springer iväg. Nu kommer snart de här stora väggarna, nu kommer snart huset som ska monteras liksom.

Nya bilderna på Pernillas nya husbygge

Planen var att huset skulle vara klart i sommar, men i podden har Pernilla tidigare berättat att husbygget fått grus i maskineriet – och blivit försenat.

– Nu fick jag från husfirman att hela mitt hus är klart, så egentligen skulle det levererats nu i november men på grund av att det var mer sprängning än vad de trodde så är det framflyttat så det kommer inte bli det här året som huset levereras. Men det är klart, så det är så konstigt för nu står hela mitt hus i ett garage i Rörvik, sa hon då.

Annons

Men nu har huset lämnat garaget i Rörvik och levererats till Pernillas tomt! Nu visar hon upp bilder som visar att nu börjar huset faktiskt ta form!

”Det går fort nu! Hela baksidan och ena kortsidan klar. Nu kommer framsidan!”, skriver Pernilla på sin Instagram-story och visar upp väggarna som levereras.

PERNILLA WAHLGREN
Nu är husväggarna snart på plats!
PERNILLA WAHLGREN
Det behövs starka maskiner.
PERNILLA WAHLGREN
Här är Pernillas blivande TV-rum.
Annons
PERNILLA WAHLGREN
Många byggare är involverade i projektet.

FOTO: INSTAGRAM, DISCOVERY+

Annons