Därför försvar tittarna Farmen-Prins efter händelsen på gården

Farmen 2022

Farmen-Prins Wendel har minst sagt väckt känslor hos både deltagare och tittare.
Nu markerar flera tittare att de tycker att Prins blivit behandlad oerhört dåligt på gården.
”Blev så illa berörd hur man kan vara så elak mot en person”, skriver en.
0:47

Efter reklamen: Mystiskt försvinnande i Farmen: ”Tjuven fortfarande lös”

(0:47)

Farmen 2022 är i full gång och programmet bjuder på en hel del dramatik.

Förra veckan gjorde fyra nya deltagare entré på gården och en av dem var Prins Wendel, 59. Redan under första veckan hamnade han i diskussioner med de andra deltagarna. Bland annat säger flera av kvinnorna på gården att han tilltalar dem på ett nedlåtande sätt.

När det i förra veckan var dags att välja kämpe till gårdskampen, så väljer deltagaren Alexander Segerström, 30, just Prins på grund av detta.

– Den här personen har haft en jävligt pissig attityd när det kommer till några tjejer och deras ansvarsområden och våra uppgifter, säger Alexander i programmet.

Avslöjar
Farmen-Alexander om sexet på gården – nu bekräftar han

Prins tårar i programmet

Prins vinner dock gårdskampen men känner direkt att alla deltagarna har vänt honom ryggen till. Detta får honom att känna sig utfryst. Vid middagsbordet brister det därför för deltagaren.

– Om jag uttryckte mig fel eller plumpt så ber jag om ursäkt, det var absolut inte min mening. Jag vill gärna få reda på vad jag har gjort så jag kan bli bättre. Jag har ett varmt hjärta och jag vill ingen illa. Det var inte så roligt att komma tillbaka, säger Prins i programmet med tårar som rinner.

Prins ord om händelsen – så ser han på situationen idag

Prins har förklarat mer om situationen i en intervju med Hänt.

– Ja, det var skittufft. Efter tinget, när jag hade vunnit, så kände jag att det var väldigt kalla handen från de flesta. Då hade de gaddat ihop sig. Inta alla, men de flesta. Som mobbning.

– De försökte inte förstå mig. De gaddade ihop sig med sina strategier och pakter. Vi lade ju också strategier, men vi paktade inte, så som de andra höll på, sa han då.

Tittarnas stöd till deltagaren: ”Mobbning”

Prins verkar minst sagt väcka känslor bland både deltagarna och tittarna. För nu är det flera tittare som hoppar in och skyddar deltagaren, då de tycker att det blir mobbning. På TV4:s Facebook-sida där de delat klippet på Prins som gråter skriver nu flera att det är en oacceptabel situation och utfrysning.

”Känns som den yngre generationen idag inte vill ha tillrättavisningar eller tips från dom äldre.Tycker det känns så i allmänhet inte bara på Farmen. Yngre människor blir bara sura om man kommer med goda råd numera. När jag var ung tog man gärna emot tips och råd av äldre. Men tyvärr är det inte så i dag”, skriver en.

”Mycket LÅGT av alla det var VUXEN-MOBBNING”, skriver en annan.

”Blev så illa berörd hur man kan vara så elak mot en person (Prins). Många av de som är på Farmen är egoister och tror att de vet och kan bäst”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Prins om tårarna i tv – så är relationen idag

LÄS OCKSÅ: Grynet Molvigs stora sorg – efter 13-åriga sonens försvinnande

SENASTE NYTT!