Farmen-Prins om tårarna i tv – så är relationen idag

Farmen-Prins Wendel i svart t-shirt gråter vid middagen inne på Farmen 2022.
Exklusivt

Prins Wendels plan var att ligga lågt första tiden inne på Farmen 2022.
Dessvärre hamnade han snabbt i dramatikens centrum efter en stor konflikt.
– Då hade de gaddat ihop sig. Som mobbning, berättar Prins för Hänt.
0:47

Efter reklamen: Mystiskt försvinnande i Farmen: ”Tjuven fortfarande lös”

(0:47)

Slå på ljud

Det har varit en minst sagt händelserik vecka inne på Farmen 2022. Något som deltagaren Prins Wendel, 60, fått erfara när han hamnade i händelsernas centrum.

– Produktionen har fångat den jag är i mångt och mycket. Man vet ju inte om de kommer vinkla en som the bad guy, eller ja, det har jag ju blivit nu...

Perrellis bröllopslycka efter skilsmässan från Charlotte

Bakgrund till dramatiken inne på Farmen 2022 – skilda åsikter mellan Prins och Victoria

Victoria Verovic Larsson, 27, är storbonde i huset den här veckan. Hon utsåg sig själv efter att att ha vunnit en fördel i tinget första veckan.

Men en av dem nytillkomna farmarna, Prins, tyckte att Victoria kunde optimera sin roll som storbonde och gav henne därför lite tips på hur hon kunde göra det. Detta landade dock inte i god jord.

Inte heller när Prins försökte ge Helené Fransson, 26, och Michaela Jankulicova, 25, hjälpmedel i ett annat av veckans uppdrag fick han den respons hade hoppats på.

Här levererar Prins sin ovälkomna feedback kring ledarskap till Victoria. Klippet har även blivit viralt på kontot @dyngbaggegalan på Instagram.

Här levererar Prins sin ovälkomna feedback kring ledarskap till Victoria. Klippet har även blivit viralt på kontot @dyngbaggegalan på Instagram.

FOTO: TV4

Farmen-Prins om det tuffa klimatet inne på Farmen – efter bråket med Alexander

När Alexander Segerström, 30, som är veckans förstekämpe sedan väljer Prins som sin motståndare i tvekampen eskalerar konflikten.

Vi på Hänt pratar med Prins och frågar honom om hur det kändes att komma tillbaka till huset efter tinget.

– Ja, det var skittufft. Efter tinget, när jag hade vunnit, så kände jag att det var väldigt kalla handen från de flesta. Då hade de gaddat ihop sig. Inta alla, men de flesta. Som mobbning!

Okända anledningen bakom Prins ursäkt till tjejerna – tårarna i tv

Det kyliga mottaganden på farmen bidrar till att Prins, senare vid matbordet, ber om ursäkt till tjejerna inför alla. Ett väldigt känslosamt ögonblick i Farmen 2022. Men det man inte får se i tv är anledningen till att Prins ursäktar sitt beteende.

– Sen kom Arlind och stöttade och peppade mig till att be om förlåtelse. Men jag menar ju det jag säger, berättar han.

Hela situationen blev mycket större än Prins hade kunnat räkna med och han upplevde den som orättvis. Han menar på att han försökte förstå tjejernas sida av saken, men att de inte gjorde detsamma.

– De försökte inte förstå mig. De gaddade ihop sig med sina strategier och pakter. Vi lade ju också strategier, men vi paktade inte, så som de andra höll på, säger Prins.

Här levererar Prins sin tårfyllda ursäkt till tjejerna i en sekvens under kvällens program. Han får uppbackning av vännen Arlind.

Här levererar Prins sin tårfyllda ursäkt till tjejerna i en sekvens under kvällens program. Han får uppbackning av vännen Arlind.

FOTO: TV4

Farmen-Prins om relationen till Victoria idag: ”Synkade inte”

Michaela och Helené bemöter Prins ursäkt vid middagen. De godtager den och säger också att de uppskattar gesten. Men Victoria håller inte riktigt med. Hon säger i en synk under kvällens program att hon hade velat ha en personlig ursäkt.

– Det var ju en ursäkt till alla. Skulle jag ha riktat den till Victoria bara? Menade hon att jag skulle ta det personligt med henne? Nu valde jag att göra så här, säger Prins i en intervju med Hänt.

När vi frågar honom på nytt om han inte kan förstå Victorias önskan, säger han så här:

– De här proportionerna alltså! Om jag hade sagt det här till en man, hade det blivit samma proportioner? Nej. Jag tror att vederbörande… nej, jag valde att göra så. Det var riktat till alla. Hon får tycka vad hon vill ju.

Prins berättar också att han inte har någon kontakt med Victoria idag, men att han inte hyser något agg mot henne.

Tareqs diss mot Stjärnorna på slottet-profilen

Farmen-Levin om Prins tårar efter bråket med tjejerna: ”Gammeldags syn”

Levin Larsson, 31, är en annan deltagare inne på Farmen som inte var delaktig i bråket. Han menar på att Prins fick det bemötande han förtjänade inne i huset.

– Jag tycker att Prins förtjänar lite skit för han hanterade det hela ganska dåligt, säger Levin till Hänt.

– Hade han bara lagt sig platt och bett om ursäkt på en gång hade det varit ur världen, men nu gick han i försvarsställning och bråket eskalerade. Han beter sig jäkligt klumpigt, man får fan tänka sig lite för. Han har en gammeldags syn på vissa saker, avslutar han.

Farmen 2022 sänds kl.19.30 på TV4 måndag - torsdag, och kl. 20.00 på söndagar. Programmet finns även att streama på TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Grynet Molvigs stora sorg – efter 13-åriga sonens försvinnande

LÄS OCKSÅ: Talang-deltagarens hårda känga mot Bianca Ingrosso – orden inför alla

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!