ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför delade Farmen-Alexander säng med Victoria – det tittarna inte ser

20 jan, 2022 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Farmen-Alexander & Victoria
I kvällens avsnitt av Farmen ser man att deltagarna Alexander Segerström och Victoria Verovic Larsson vaknar upp i samma säng.
Nu avslöjar Alexander det tittarna inte får se.
”Det blev lite mys”, skriver han i ett meddelande till Hänt.
Annons
Se Farmen-Alexander Segerströms uppmaning till hästen: ”Lyft”Brand logo
Se Farmen-Alexander Segerströms uppmaning till hästen: ”Lyft”

Alexander Segerström, 30, är en av deltagarna som antagit den tuffa utmaningen att leva långt ifrån moderniteter, så som rinnande vatten och den ständiga uppkopplingen till internet, i det populära programmet Farmen.

Men även om det är en tävling, och stundtals utmanande hinder, som deltagarna ställs inför så har det även hunnits knyta en hel del starka band på gården.

Nu berättar Alexander om varför han egentligen delade säng med Victoria Verovic Larsson – och vad som faktiskt hände under natten.

Alexander avslöjar okända hånglet med Victoria

Redan i avsnitt fyra av Farmen börjar det spekuleras om en möjlig romans mellan Alexander och Victoria.

I en exklusiv intervju med Hänt berättade han om hur deras relation såg ut på gården samt om det okända hånglet som tittarna aldrig fick se.

Annons

– Det var väl egentligen inget mer än vänskap, inte från min sida iallafall. Sen vet jag ju inte om det var något mer från hennes sida. Vi har träffats efter inspelningen och jag har varit hemma hos henne och vi har tagit några drinkar och sådär, vi har kontakt lite från och till men på en vänskaplig nivå, sa han då och fortsatte:

– Men en sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon.

Farmen-Alexander avslöjar: Därför delade han säng med Victoria – det tittarna inte får se

Den här veckan är Veronica storbonde och delar därför storbonde-stugan med Izabella Andersson Acimovic . Men i avsnitt 10 är det plötsligt Alexander som hon delar säng med.

I ett meddelande till Hänt avslöjar Alexander sanningen om vad som egentligen hände i sängen den kvällen.

”Ja det vart mys, men det var bara som vänner! Mest för att få en god natts sömn inför kämpestugan”, skriver han.

Printscreen från avsnittet i Farmen där Victoria och Alexander delar säng.
Annons