TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Viktor Philipsons hårda ord efter Carolina Gynnings miss med barnen

20 jan, 2022 
Viktor Philipson och Carolina Gynning
Carolina Gynning och Viktor Philipson har tillbringat några dagar i fjällen tillsammans med barnen, vilket har varit härligt.
Men resan dit var allt annat än enkel...
Annons
Allt du behöver veta om Carolina GynningBrand logo
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Lagom till jul var det dags för familjen Gynning/Philipson att bege sig till fjällen. Men resan dit gick inte helt obemärkt förbi. Det var lite svårare att få ihop logistiken än vad det var tänkt från första början.

När väl Carolina Gynning, 43, Viktor Philipson, 35, bebisen Vilda och hundarna är på plats i bilen dök det direkt upp flera frågetecken. Hur ska Alicia och Adele få plats? Med packning upp över öronen och knappt att Viktor själv fick plats i baksätet så var det en gåta hur två barn skulle få plats i bilen som redan var fullsmockad.

Viktor Philipsons avstånd från Carolina Gynnings beslut

Men detta kaos var något som Viktor inte alls la någon vikt vid, utan bestämde sig redan från start att inte bry sig om Carolinas miss med de andra barnen. Det fick hon helt enkelt lösa själv. Han har till och med blivit lovad att inte gå flera vändor från bilen till hotellet med packning, utan även det skulle Carolina Gynning sköta.

Annons

– Det kommer bli sånt kaos.. Vi har kommit 20 minuter hemifrån och det börjar redan lukta trubbel här tycker jag, säger Viktor i en vlogg på Youtube.

Carolina Gynning skrattar och undrar om Viktor är nervös, vilket han har ett svar på:

– Nej, för jag bestämde mig för det när jag satte mig i bilen att jag tänker inte bli påverkad av de här galenskaperna. Jag kommer bara inte bry mig. Om hundarna eller att ingen får plats eller någonting. Jag kommer bara åka med.

Men som vanligt när det gäller Gynning så löste allt sig. Barnen på plats i fjällen, tillsammans med mamma, pappa/styvfar, hundarna och all packning. Gynning är inte bara konstnär utan även en otrolig problemlösare!

FOTO: Youtube

Annons