AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Alexander bekräftar sexet på gården – avslöjar sanningen

24 jan, 2022 
Beatrice Söderlund
Ebba S. Dahlman
Alexander i Farmen 2022
Alexander Segerström lämnade Farmen 2022 med huvudet högt.
Men vad hände egentligen bakom kulisserna?
Nu bekräftar Alexander sexet under inspelningen.
– På hökullen, där inne i ladan, säger han i en Instagram-live med Hänt.
Annons
Se Farmen-Alexander Segerströms uppmaning till hästen: ”Lyft”Brand logo
Se Farmen-Alexander Segerströms uppmaning till hästen: ”Lyft”

Farmen 2022 är i full gång och en av de som medverkade var Alexander Segerström. Trots att mediasäljaren gjorde stort avtryck var det han som fick lämna under söndagens avsnitt.

– Jag hade ju siktet inställt på att vinna alla tävlingar, jag har varit med i tre och inte vunnit någon så det är surt liksom, för jävligt, sa Alexander i programmet innan han lämnade.

Även om Alexander fick en hel de tv-tid så hände det saker bakom kamerorna som tittarna inte känner till! I en livesändning med Hänt berättar han nu om sexet i Farmen – som tittarna inte haft någon aning om!

Romansen mellan Alexander och Victoria på Farmen 2022

Deltagaren Izabella Andersson Acimovic var en av de som började fundera och spekulera ifall det kunde vara så att Alexander Segerström och Victoria Verovic Larsson hade fattat tycke för varandra under inspelningen av Farmen.

Annons

Faktum är att de faktiskt fann varandra inne på Farmen, de har dessutom träffats utanför programmet. När Hänt tidigare intervjuat Alexander berättade han att det förekommit hångel med just Victoria.

– Men en sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon, berättade han då för Hänt.

Alexander lämnade Farmen i söndagens avsnitt.
Alexander var den som fick lämna Farmen i söndagens avsnitt.

Alexander Segerström avslöjar sexet i Farmen 2022

Det råder inte heller någon tvekan om att det händer en hel del bakom kulisserna i Farmen som tittarna inte får se! Under Hänts live på Instagram med Alexander så avslöjar han bland annat att han har haft sex under inspelningen.

Annons

– Jag lämnade ju här ikväll, men det jag hann med var ju ett knull liksom. Mm, det är vad jag vet om i alla fall, säger Alexander och tillägger:

– På hökullen, där inne i ladan.

Han berättar att hökullen var ett bra ställe för den intima stunden, men att han i efterhand kanske skulle ha föredragit en annan plats.

– Ja det var det ju absolut, lite skitigt och mycket gräs, jag hade nog föredragit något annat. Men man var ju ganska skitig generellt där borta, så det var rätt lugnt, man känner sig fräsch efter om inte annat.

FOTO: TV4

Annons