LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarna rasar mot Joacim Rickling – upptäckten i hemmet väcker ilska

24 jan, 2022 
Joacim
Joacim Rickling medverkade i Bonde söker fru 2017 och fann sin stora kärlek Caroline Kejbert.
Tillsammans bor de på en gård och har två barn ihop.
Men det finns en sak följarna nu är upprörda över i det lantliga hemmet.
Det visar sig handla om en kontroversiell inredningsdetalj.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Joacim Rickling medverkade i Bonde söker fru 2017 för att hitta den stora kärleken. Han fick mängder av brev skickat till sig och gjorde stort avtryck i serien. I slutvalet valde han Caroline Kejbert och idag har de två barn tillsammans, Wilda, 3, och nyfödda Molly.

Efter Bonde söker fru fick paret en egen serie med namn Bondeparet, där fick vi följa parets renoveringsresa av Tuna gård som de bor på idag. Men nu visar Joacim upp en ny inredningsdetalj i hemmet som mötts av blandade reaktioner.

Joacims kärlek för att jaga: ”Ett av mina största intressen”

Joacim är inte bara bonde han är dessutom jägare. Under hösten befann han sig i Finland på en jaktresa, något han berättade om på Instagram.

På bilden ovan syns Joacim med ett gevär.

Annons

”Hemma igen efter några händelserika dagar i Finland.Då jakten är ett av mitt störta intresse var det väldigt roligt att komma över till Finland för att se hur jakten på Vitsvanshjort bedrivs där.”, skriver han intill bilden.

Han avslutade med att jaktresor utomlands är något han kan tänka sig igen.

”I Finland bjöds det på strålande sol till en början, övergick till 45mm regn och slutade med några cm snö. Hoppas att vi ses nästa år igen, för mina jaktresor utomlands har bara börjat…!”

Joacim visar upp nya jakttrofén – möts av blandade reaktioner

Joacim har nu publicerat en bild på en ny jakttrofé eller ”drömbock” som han beskriver det. Jakttrofé beskrivs som en del av ett fällt vilt som jägaren således tar till vara och bevarar som minne från en jakt.

I Joacims fall ska denne nu sättas upp på väggen, men bilden på honom själv och bocken möts nu av en mängd blandade reaktioner.

”Efter månader av väntan så är äntligen min drömbock hemma. Ett fantastiskt fint montage som garanterat kommer att pryda vårt hem så länge jag lever.Tänk att även Caroline uppskattar den, det är ett grymt bra betyg!”, skriver Joacim under bilden.

Annons

Ursch så vidrigt att ha mördade djur på väggen”, skriver en person i en kommentar.

Väldigt fin. Men skulle nog inte kunna ha den inne utan att bli ledsen. Hornen känns mer som att det är dött”, hälsar en annan.

”Vackert djur men kan inte förstå varför man vill ha djuret inne på väggen? Jagar man inte för att få mat eller behöver man visa att man lyckats, eller?”, skriver en tredje person.

Joacim Rickling har även svarat på just den kommentaren och förklarat sin syn på saken.

”Det kändes självklart att bevara denna trofé. Med respekt mot djuret ville jag bevara och föreviga det med ett bogmontage. Kanske hade någon skjutit djuret och kastat allt utom köttet till rovdjuren, men inte jag, för mig är det viktigt att ta vara på så mycket som möjligt.”

Flertalet personer menar dock att det är snyggt och vackert.

FOTO: Patrik C Österberg/TT / TV4

Annons