TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Videon på Bonde söker fru-Peja och Heidi väcker reaktioner

24 jan, 2022 
Peja och Heidi från bonde söker fru 2021
Peja Nilsson var en av bönderna i Bonde söker fru 2021, men tyvärr blev det ingen långvarig kärlek för bonden.
Däremot reagerar tittarna nu på en video med brevskrivaren Heidi.
”Så fina”, skriver en person i en kommentar.
Annons
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"Brand logo
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"

Pär Eric ”Peja” Nilsson var en av bönderna i Bonde söker fru 2021. Han bjöd in fyra tjejer till gården för att hitta den stora kärleken. I slutvalet valde han dock ingen för att sedan söka upp Benita. De inledde en relation som nu är avslutad.

Det finns dock en del tittare som har hoppet uppe för Peja och brevskrivaren Heidi, som valde att lämna gården mitt under inspelningarna. Efter en video på de två från inspelningen är tittarna minst sagt mer än glada!

Pejas nya relationsbesked efter Bonde söker fru 2021

Peja började alltså tillslut dejta Benita och de medverkade i sista avsnittet av programmet ihop. Men med tidens gång utvecklade de en vänskap, förklarade han för Hänt.

Annons

– Det övergick till att vi blev vänner. Det har nog kommit i slutet här, jag har nog inte riktigt hittat rätt på något vis. Benita är en väldigt fin människa, men jag har svårt och kände att jag ville ha det på den nivån.

Många har varit nyfikna på Pejas relationsstatus sedan dess och hur han ser på kärleken idag. För Hänt har han berättat att han är öppen för kärlek men att fokuset just nu ligger på gården.

– Jag har en ganska stor gård. Det kräver mycket energi och engagemang, man märker nu att det tar på krafterna att sköta en sådan här gård. Gården, barn, barnbarn får ta min tid framöver helt enkelt!

Videon på Peja och Heidi väcker reaktioner hos tittarna

Årets upplaga av Bonde söker fru bjöd på allt och lite till. På Pejas gård var det en del dramatik till en början, brevskrivaren Heidi uttryckte bland annat att hon var svartsjuk.

Hon valde sedan att lämna gården och har i efterhand uttryckt kritik mot kanalen –då hon kände att visa sidor av henne hade överdrivits av TV4.

Annons

Även om det i slutändan inte blev Peja och Heidi så har TV4 nu publicerat ett klipp från inspelningen på de två, videon visar deras första möte och kram. Detta har nu fått flera tittare att reagera i kommentarerna.

”Undrar hur det gick sedan..? Kanske blev det Heidi till slut”, skriver en person i en kommentar.

Ni är så fina”, hälsar en annan.

Undrar hur det går för Peja?”, skriver en trejde person.

FOTO: TV4

Annons