LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklund har blivit lämnad – hårda orden om tv-profilen

24 jan, 2022 
Fredrik Eklund
Fredrik Eklund är en av USA:s mest framgångsrika mäklare.
Många känner även igen honom från programmet Million dollar listing.
Nu nås vi av nyheten att Fredrik har blivit lämnad.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fastighetsmäklaren Fredrik Eklund, 44, slog igenom för flera år sedan i den amerikanska serien Million Dollar Listing New York. Han är en av USA:s bästa mäklare och har sålt bostäder till världsstjärnor som Cameron Diaz, John Legend och Daniel Craig – för att nämna några.

År 2009 grundade Eklund företaget Eklund Stockholm New York, vilket bedriver förmedling av bostadsrätter och fastigheter. Han är bosatt i USA och är gift med konstnären Derek Kaplan, tillsammans har de två barn genom surrogatmödraskap.

Fredrik Eklund hyrde ut lyxvillan för en halv miljon i månaden

Annons

”Vår familj har älskat det här hemmet och haft massor av minnen i det. Jag kommer aldrig att glömma de helgerna med barnen som simmar i poolen med vår nya valp Cash och alla middagar vi njutit av utomhus på gården. Det är som att bo i en Hollywood-dröm och nu är det dags att låta nästa familj njuta av det – för vi ska flytta in i vårt eviga hem”, skrev Fredrik Eklund till bilden.

Million dollar listing-kollegan Josh lämnar Fredrik Eklund

Fredrik Eklund har nu förlorat en nära vän och det rör sig om ingen mindre än Million dollar listing-kollegan Josh Altman, 42. I en intervju med People berättar Josh att de inte längre är vänner.

– Vi var vänner under en lång tid och jag la märke till saker som jag då lät passera, som jag sopade under mattan, men det kom till en punkten där jag nu blivit pappa, och du klipper band till personer i ditt liv om inte ger dig något positivt stöd, säger Altman till People.

Annons

Million dollar listing Los Angeles har premiär senare i år. Där ska Fredrik Eklund ha behandlat sin vän och kollega Josh Flagg, 36, illa, enligt Josh Altman själv. Händelsen ska ha utspelat sig i den senaste säsongen av serien.

Josh
Million dollar listing-kollegan Josh Altman bryter med Fredrik Eklund.

– Jag tyckte att det var riktigt, riktigt hemskt det han gjorde mot Flagg, vi lämnar det så. Men ingen vän i världen skulle någonsin göra så mot någon, säger han och fortsätter:

– Det finns den Fredrik som du ser på tv och som du tror att du känner, och så finns den riktiga Fredrik. Jag vill inte göra det här till en hoppa-på-Fredrik-grej då han är irrelevant i både mäklarvärlden och i mitt liv.

FOTO: TV4

Annons