Fredrik Eklund har blivit lämnad – hårda orden om tv-profilen

Fredrik Eklund

Fredrik Eklund är en av USA:s mest framgångsrika mäklare.
Många känner även igen honom från programmet Million dollar listing.
Nu nås vi av nyheten att Fredrik har blivit lämnad.
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem
1:37

Efter reklamen: Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

(1:37)

Slå på ljud

Fastighetsmäklaren Fredrik Eklund, 44, slog igenom för flera år sedan i den amerikanska serien Million Dollar Listing New York. Han är en av USA:s bästa mäklare och har sålt bostäder till världsstjärnor som Cameron Diaz, John Legend och Daniel Craig – för att nämna några.

År 2009 grundade Eklund företaget Eklund Stockholm New York, vilket bedriver förmedling av bostadsrätter och fastigheter. Han är bosatt i USA och är gift med konstnären Derek Kaplan, tillsammans har de två barn genom surrogatmödraskap.

Fredrik Eklund hyrde ut lyxvillan för en halv miljon i månaden

Fredrik Eklund och maken Derek meddelade under sommaren att de valt att hyra ut deras lyxiga villa i Los Angeles för en halv miljon i månaden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Vår familj har älskat det här hemmet och haft massor av minnen i det. Jag kommer aldrig att glömma de helgerna med barnen som simmar i poolen med vår nya valp Cash och alla middagar vi njutit av utomhus på gården. Det är som att bo i en Hollywood-dröm och nu är det dags att låta nästa familj njuta av det – för vi ska flytta in i vårt eviga hem”, skrev Fredrik Eklund till bilden.

Million dollar listing-kollegan Josh lämnar Fredrik Eklund

Fredrik Eklund har nu förlorat en nära vän och det rör sig om ingen mindre än Million dollar listing-kollegan Josh Altman, 42. I en intervju med People berättar Josh att de inte längre är vänner.

– Vi var vänner under en lång tid och jag la märke till saker som jag då lät passera, som jag sopade under mattan, men det kom till en punkten där jag nu blivit pappa, och du klipper band till personer i ditt liv om inte ger dig något positivt stöd, säger Altman till People.

Million dollar listing Los Angeles har premiär senare i år. Där ska Fredrik Eklund ha behandlat sin vän och kollega Josh Flagg, 36, illa, enligt Josh Altman själv. Händelsen ska ha utspelat sig i den senaste säsongen av serien.

Josh

Million dollar listing-kollegan Josh Altman bryter med Fredrik Eklund.

FOTO: Image Press/Shutterstock

– Jag tyckte att det var riktigt, riktigt hemskt det han gjorde mot Flagg, vi lämnar det så. Men ingen vän i världen skulle någonsin göra så mot någon, säger han och fortsätter:

– Det finns den Fredrik som du ser på tv och som du tror att du känner, och så finns den riktiga Fredrik. Jag vill inte göra det här till en hoppa-på-Fredrik-grej då han är irrelevant i både mäklarvärlden och i mitt liv.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Prins om tårarna i tv – så är relationen idag

LÄS OCKSÅ: Tareq Taylors diss mot Stjärnorna på slottet-profilen

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN