Tittarna rasar – efter uttalandet i Stjärnorna på slottet: ”Fruktansvärt”

Carola Häggkvist & Per Andersson, Stjärnorna på slottet

Under lördagen sändes ännu ett avsnitt av det populära Stjärnorna på slottet.
Men nu reagerar tittarna efter ett uttalande i programmet.
”Helt fruktansvärt”, skriver en person.
0:53

Efter reklamen: Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

(0:53)

Den nya säsongen av det populära programmet Stjärnorna på slottet är äntligen igång, och det är nu den sextonde i ordningen.

Programmet går ut på att fem kända personer bor ihop på ett slott i fem dygn och under tiden lär känna varandra genom både aktiviteter och samtal.

Under tiden på slottet får varje person en egen dag som helt enkelt handlar om dem. Huvudpersonen får då bland annat berätta om sitt liv, vilket brukar leda till både glädje och tårar.

I år är det inga mindre än Carola Häggkvist, Per Andersson, Marika Carlsson, David Lagercrantz och Grynet Molvig som är med, och hittills har det bjudits på både både skratt och djupa samtal.

För fjärde året i rad är det också stjärnkocken Tareq Taylor som, tillsammans med deltagarna, sätter ihop menyn och lagar maten på slottet.

Därför har Per Andersson tackat nej till ”Stjärnorna på slottet” flera gånger tidigare

Carola Häggkvist om relationen till Per Andersson

Under inspelningen av programmet kommer stjärnorna ofta väldigt nära varandra, och för Hänt har Per tidigare berättat att de faktiskt blev som en familj.

– Vi har ju blivit som en familj ju. Vi ska träffas några datum nu igen och det är ju det som är den stora grejen, att man har fått fyra nya kamrater, sa han då.

Och någon som bara har fina ord att säga om Per är Främling-artisten Carola. På Instagram riktar hon nu en hyllning till branschkollegan och numera vännen.

”’Theres no business like showbusiness..’ thats for sure! När kamerorna släcks då dansar Per loss så att vi alla kiknar av skratt.. Älskar ’limbo dansen med de flaxande rodd armarna’. Pers humor påminner väldigt mycket om min pappa Jannes humor.. helt gränslös och tagen i luften med en generös inställning till att underhålla, inte bara de som är närvarande utan även sig själv! När man själv har kul och får andra att skratta! Finns det något bättre? Livsviktigt faktiskt. Tack Per för alla underbara efterhäng på slottet! Du är fantastiskt. Eller BRILJANT är nog ordet!”, skriver hon.

Tittarnas ilska efter uttalandet i Stjärnorna på slottet

Men under ett klipp på SVT:s Instagram är det nu flera som reagerar. Detta efter att Per sagt ordet "kuk" i tv.

I klippet berättar han nämligen att han skrivit en låt som heter "Kuk i hatt", varpå Carola bekymrat rynkar på pannan. Hon är inte van att höra sånna ord, menar hon.

Och i kommentarsfältet är det många som tycker att sånna ord inte ska få ta plats i tv.

”De orden ska inte användas i tv-sammanhang. Könsord, svordomar och så vidare hör inte hemma där”, skriver bland annat en person.

”Inte ett dugg roligt enligt mig, alltid för mycket..”, skriver en annan.

Men medan många tycker det är olämpligt är det många som inte alls tycker det är konstigt.

”Ja, det är ju helt fruktansvärt att de lät ett ord som "hatt" vara med!”, skojar bland annat en personen tillbaka till dem som kritiserar uttalandet.

LÄS OCKSÅ: Därför snackar världen om prinsessan Madeleine – efter upptäckten i nya bilderna

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs tystnad – efter Stefan Odelbergs sjukdomskamp

SENASTE NYTT!