ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Stefan Odelberg i Bingolotto – sanningen om försvinnandet

29 jan, 2022 
Lovisa Ström
Lotta Engberg, Stefan Odelberg, Bingolotto
Stefan Odelberg har saknats i Bingolotto den senaste tiden.
Nu berättar han för Hänt hur det kommer sig och hur hans framtid i programmet ser ut.
Läs här!
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Bingolotto är ett av Sveriges mest folkkära program och har genom årets letts utav en hel del folkkära profiler.

De senaste åren är det inga mindre än den populära duon Stefan Odelberg och Lotta Engberg som har lett tittarna genom intervjuer, underhållning och otroliga vinster. Men den senaste tiden har Stefan saknats i rutan, något som flera tittare har noterat.

Nu berättar han för Hänt hur det kommer sig och när han väntas vara tillbaka!

Stefan Odelberg stoppas från Bingolotto – egna orden om varför han ersätts

Lotta och Stefan brukar turas om att leda programmet och har inte heller några problem med att hoppa in i den andres ställe om det skulle uppstå en speciell situation. Och detta var något tittarna fick bevittna under förra helgen när Lotta hoppade in i Stefans ställe.

Annons

Förra söndagen var det nämligen Stefans tur att leda programmet. Men strax innan sändningen meddelade programledaren att han tyvärr måste ställa in - detta efter att han testat positivt för corona.

Så här skrev Stefan i ett inlägg på Instagram.

6:e dagen i sängen framför tvn och nu får jag precis reda på att jag inte skall leda Bingolotto ikväll som jag skulle gjort. Här har jag äntligen sett fram emot att vara sjuk och titta på mig själv men nähä, då går jag och blir sjuk så att jag får ställa in. Vilken jäkla otur just som man fick tiden att kolla eftersom man är hemma.

Och då var det tur att han hade Lotta. Så fort Lotta fick reda på att Stefan inte skulle kunna vara med meddelade hon att hon självklart täcker upp för honom. Något som hon berättade med glädje i en intervju med Aftonbladet.

Annons

– Stefan har hoppat in för mig och nu får jag ge tillbaka. Det ska dessutom bli skoj att träffa Jill Johnson igen, som är en av kvällens gäster, sa hon då.

Därför ersätts Stefan Odelberg ännu en gång

Då Stefan inte kunde vara med förra söndagen var det många som hoppades på att få se honom den här helgen istället. Men så blir inte fallet. I ett meddelande till Hänt berättar han nämligen att han fortfarande har en väg kvar tills han är helt frisk.

”Fortfarande rosslig i halsen så det blir Lotta igen till helgen och jag den 6:e februari. Viktigt att bli helt frisk. Men jag finner ro i att städa på mitt magilager och hittar massa trick jag glömt av”, skriver han.

Annons