LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Levin avslöjar – förbjudna sakerna som smugglades in

29 jan, 2022 
FARMEN 2022
Det är hårda regler som gäller angående vad man får ta med sig in på Farmen.
Faktum är att man bara får ha det absolut nödvändigaste.
Men nu avslöjar deltagaren Levin att den regeln bröts.
Annons
Därför tvingas David lämna Farmen: ”Psykisk ohälsa”Brand logo
Därför tvingas David lämna Farmen: ”Psykisk ohälsa”

Årets säsong av Farmen är igång och det är som vanligt en härlig och bred mix av deltagare som sökt in till programmet. Nytt för i år är att det är en fördel att hamna på Torpet där man kan tävla om amuletter.

De nya reglerna sätter även igång ”spelar-beteenden” hos vissa deltagare och stundtals är pakterna ett faktum. Men det finns även de som tycker att spel och paktande inte passar in på Farmen. Deltagaren Niklas Johansson, 29, har varit en av dem som kritiserat paktandet hos vissa deltagare.

En person som däremot gillar att spela och pakta är Keshia Barbour, 31. I en livesänd intervju med Hänt berättade hon hur hon ser på allt paktande och spelande.

– Jag anser ju att jag är en del av den bättre pakten, så att för mig så har det inte gjort så mycket. Jag tycker att det är kul, alltså för min del får alla spela spelet hur de vill!, sa Keshia då.

Farmen-Levins bus och skämt mot de andra farmarna

Förutom pakter och spelande har det även skett en del stölder på Farmen. Bland annat har namnpinnarna i örtlandet försvunnit, ölreceptet har blivit stulet och Beatrice Larssons, 57, tandkräm hamnade på villovägar.

Annons

En person som har varit involverad i de flesta busen är den här veckans storbonde Levin Larsson, 31. Och i torsdagens avsnitt får tittarna ta del av ännu fler bus och retsamma skämt.

När man ska vara med i Farmen får man endast ha med sig de absolut nödvändigaste tillhörigheterna. Något av det som är tillåtet är tandkräm och tvål, men mycket mer än så får man faktiskt inte ha med sig. Med det sagt får man absolut inte ha med sig tobak eller nikotin.

FARMEN 2022
Levin är storbonde och styr upp vem som ska göra vad

Det här smugglade Farmen-deltagarna in

Men nu avslöjar Levin för Nyheter24 att den regeln har det brutits mot.

– Jag är ju snusare och rökte innan också, och det fick man absolut inte ha med sig in, berättar Levin för Nyheter24 och fortsätter.

Annons

– Men vi hade lite ändå, som vi smygsnusade.

Levin undviker däremot att berätta hur snuset smugglades in på Farmen och nu hoppas han bara att det inte ska synas en prilla under hans läpp.

– Jag har försökt kika efter det, om man ser det någon gång på min läpp att jag har en snus, berättar han.

Även Izabella Andersson, 28, som Levin har ett starkt öga för, tog sig också en snus och om man ser henne hålla för sin läpp så kan det bero på att det ligger en snus där, berättar Levin för Nyheter 24.

FOTO: TV4

Annons