Farmen-Beatrice avslöjar okända konflikten med Cissi – bortklippta materialet

BEATRICE LARSSON, CISSI AHLBORG
Exklusivt

Ny vecka i Farmen innebär nya uppdrag på gården. Farmaren-Beatrice Larsson valde att ta sig an tvättställningen tillsammans med Cissi Ahlborg. Men det tyckte inte Cissi var en jättebra idé.
Nu berättar Beatrice för Hänt hur hon såg på situationen där och då och vad som egentligen hände.
0:48

Efter reklamen: Farmen-Niklas Johansson slår yxan i benet – Se dramatiken här

(0:48)

Farmen 2022 är i full gång och hittills har det hänt ett och annat på gården. Farmaren Alexander Segerström, 30, har fått lämna tävlingen och efter att han hade lämnat var det en dyster stämning på gården.

Och det har faktiskt funnits några andra tråkiga moment på Farmen. Bland annat när Kalle Zeman, 37, valde att lämna, när öl-receptet blev stulet och när namnpinnarna i örtlandet försvann. I kvällens avsnitt är det återigen något som försvinner – nämligen Beatrice Larssons, 57, tandkräm.

När Hänt når Beatrice berättar hon att tandkrämen fortfarande är på villovägar.

– Jag har faktiskt inte lyft det över huvud taget, säger hon till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Farmen-Beatrice om händelsen med Cissi

Den här veckan är det nya uppdrag som står på agendan för årets farmare och bland annat ska ett torkställ och en vinda byggas. Beatrice är en av dem som blev ansvarig för projektet och hon ville gärna ha hjälp av Cissi Ahlborg, 39.

Men när Beatrice föreslog att hon och Cissi skulle ta på sig ansvaret började Cissi komma med andra idéer.

– Bea frågade om jag var intresserad av att bygga med henne och jag försökte passa den frågan lite för jag vet att det kommer inte att fungera, säger Cissi i programmet.

Exklusivt
Farmen-Helenés flirt med Bachelor-Simon – efter tuffa uppbrottet

I programmet säger Cissi att hon hade fått höra att Beatrice och Gerty Borg, 61, hade stått i köket och hånskrattat om att Cissi trodde att hon skulle vinna Farmen. Nu berättar Beatrice för Hänt att så absolut inte var fallet.

– Det var ju någonting hon hade hört från någon annan. Hon hade hört att jag och Gerty hade stått nere och hånskrattat i köket, säger Beatrice till Hänt.

Det låter inte som dig och Gerty?

– Nej det är ju det jag menar. Alltså det är så dumt så det finns inte. Detta blev ju en blixt från en klar himmel och jag tänkte "vad händer här nu då? Vänta, va?", hon skulle plötsligt göra massa andra saker.

Beatrices egna ord om varför hon valde Cissi

Beatrice berättar även om hur hon tog beslutet att vilja jobba med Cissi. Det ska inte ha haft något att göra med att hon försökte bli sams på något vis – då hon inte hade någon aning om vad Cissi tyckte och tänkte.

– Jag tyckte om Cissi redan från början. Jag hade ingen aning vad Cissi sa i sina synkar. Jag hade ingen aning. Det var ju därför jag blev så chockad när Cissi inte ville jobba med mig. Jag fattade ingenting, säger Beatrice till Hänt och fortsätter:

– Från ena stunden till den andra så tyckte jag bara att hon betedde sig märkligt där. Men hon lyfte ingenting, hon sa ingenting.

BEATRICE LARSSON, CISSI AHLBORG

Beatrice och Cissi jobbar hårt med torkstället.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Farmen-Alexander om sexet på gården – nu bekräftar han

LÄS OCKSÅ: Därför slutar Fredrik – beslutet för familjen efter barnens födsel

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!