LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför hoppar Fredrik Eklund av Million Dollar Listing efter 11 år

25 jan, 2022 
Fredrik Eklund
Mäklaren Fredrik Eklund har tagit ett stort och avgörande beslut.
Han hoppar av programmet Million Dollar Listing efter 11 år.
Nu berättar han sanningen bakom beslutet.
Annons
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fastighetsmäklaren Fredrik Eklund, 44, slog igenom för flera år sedan i den amerikanska serien Million Dollar Listing New York.

Han har i hela 11 år medverkat i programmet och har blivit en mycket uppskattad tv-profil. Men nu meddelar mäklaren att han lämnar programmet – ett beslut som han tagit för familjens skull.

Million dollar listing-kollegan Josh ovän med Fredrik Eklund

Under gårdagen rapporterade Hänt om Fredrik Eklund och Million dollar listing-kollegan Josh Altman, 42. I en intervju med People förklarade Josh nämligen att de inte längre är vänner – efter en viss händelse i programmet.

– Vi var vänner under en lång tid och jag la märke till saker som jag då lät passera, som jag sopade under mattan, men det kom till en punkten där jag nu blivit pappa, och du klipper band till personer i ditt liv om inte ger dig något positivt stöd, säger Altman till People.

Annons

Enligt Josh Altman ska Fredrik behandlat kollegan Josh Flagg, 36, illa. Händelsen ska ha utspelat sig i den senaste säsongen av serien Million Dollar Listing Los Angeles.

– Det finns den Fredrik som du ser på tv och som du tror att du känner, och så finns den riktiga Fredrik. Jag vill inte göra det här till en hoppa-på-Fredrik-grej då han är irrelevant i både mäklarvärlden och i mitt liv.

Fredrik Eklunds beslut för familjen – hoppar av programmet

Nu meddelar Fredrik Eklund, i ett bildspel på Instagram, att han slutar med Million Dollar Listing efter hela 11 år.

”Efter 11 otroliga år, har jag bestämt att det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv, att lämna Million Dollar Listing. Det är slutet på denna resa och en nystart för mig. Jag har låtit Andy, producenterna och chefer fått veta hur tacksam jag är. Evigt tacksam, jag menar vilken otrolig resa vi haft tillsammans”, skriver Fredrik Eklund i inlägget.

Annons

Han fortsätter:

”Alla mina minnesvärda milstolpar till den senaste tiden har jag delat med alla er: Jag träffade Derek, vårt bröllop, missfallen, födelsen av våra tvillingar, och alla vackra fastigheter. Jag kommer alltid vårda de stunderna.”

Stjärnmäklaren förklarar vidare att barnen växer och att han känner sig klar med programmet.

”Nu är det dags för nästa kapitel. Det finns mer att göra, nya projekt och erfarenheter, mina barn växer och mitt företag drar mig i olika spännande riktningar”.

FOTO: Viafree, Instagram

Annons