LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren om barnbarn efter mötet med Christian Bauers familj

12 dec, 2021 
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren har träffat Christian Bauers barn och barnbarn vid flera tillfällen.
Nu berättar tv-profilen om relationen till pojkvännens familj – och avslöjar dessutom att hon är rejält sugen på tillökning.
– Jag ska ju inte sticka under stol med att jag längtar, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.
Annons
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”Brand logo
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

Det var i våras som Pernilla Wahlgren, 53, började hinta om att hon träffat kärleken på nytt efter många år som singel. Den lycklige visade sig snart vara modellen Christian Bauer, 55.

Till en början valde Pernilla att vara förtegen kring pojkvännens identitet, men sedan hon avslöjade att det är just Christian som har fångat hennes hjärta har hon frikostigt berättat om livet tillsammans med honom.

Christian Bauers relation till Pernilla Wahlgrens barn

I den senaste säsongen av Wahlgrens värld har tittarna fått se Christian presenteras för Pernillas familj, som bland annat består av barnen Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 14.

Det råder ingen tvekan om att Pernillas pojkvän går bra ihop med hennes barn. När Benjamin Ingrosso stod på Allsång på Skansen-scenen i somras satt Christian med i publiken. Efteråt valde han att hylla sin nya bonusson rejält i sociala medier.

Annons

”Jag är helt tagen. Vilken fulländad musiker du är, Benjamin”, skrev Christian Bauer då på Instagram.

Bianca Ingrosso har vid flera tillfällen lovordat mammans nya kärlek och det verkar som att han har kommit in bra i familjen Wahlgren/Ingrosso.

– Mammas nya kille var med på middagen, det är tredje gången vi ses nu. Känns assjukt men ändå naturligt, sa Bianca i en vlogg i somras.

Pernilla Wahlgren om sin stora längtan efter barnbarn

Men det är inte bara Pernilla Wahlgren som har barn från tidigare relationer. Cristian Bauer är nämligen pappa till två döttrar. Det dröjde ett tag tills Pernilla fick möjlighet att träffa pojkvännens familj, men numera verkar de ses på tillställningar och middagar med jämna mellanrum.

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens podcast, som hon driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, 55, berättar tv-profilen att hon nyligen haft Christians barn och barnbarn över.

Annons

Under kvällen fick Pernilla möjlighet att mysa med Christians barnbarn, vilket triggade igång en längtan hos henne.

– Då var Christians barnbarn här, han har ju två barnbarn. Och det är ju så mysigt. Okej, vi är inte så nära än. Men jag tycker att det är mysigt att de är här, att man får leka lite och ha småbarn omkring sig. Men jag ska ju inte sticka under stol med att jag längtar efter barnbarn, säger Pernilla i Wahlgren & Wistam.

Familjevännerna Melina Criborn, 31, och Jacob Criborn, 31, väntar nu sitt andra barn, något som adderar ännu mer till Pernilla Wahlgrens längtan.

– När man är där med ett litet barn känner man ”när ska mina barn avla?”, säger hon i podden.

FOTO: Discovery+

Annons