Melina Criborn och Jacob ”Nause” Criborn väntar sitt andra barn

Melina och Jacob Criborn

Melina och Jacob Criborn väntar sitt andra barn.
Det är i en video på Instagram som de avslöjar den stora nyheten.
”Kan knappt vänta”, skriver Melina.
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv
Slå på ljud

Melina Criborn har blivit ett välkänt ansikte efter att ha setts flitigt i Wahlgrens värld då hon är en nära vän till familjen Ingrosso. Hennes man Jacob Criborn är minst lika känd han med – som är dj och frontmannen i Nause.

I fjol fick paret sitt första barn: dottern Cleo. Och nu kommer de med den glädjande nyheten att de väntar ett barn till. Det är i en video med flera olika bilder och filmklipp på paret som Melina avslöjar nyheten.

Robin förolämpad efter orden – Pernillas känga mot artisten

Melina och Jacobs känslosamma video – avslöjar att de ska få ett till barn

Till videon skriver hon: Part two, vilket kan översättas till Del två. I slutet av filmen får man se när de visar ultraljudsbilder för dottern Cleo.

I slutet står det även: Kan knappt vänta tills att vi får träffa dig.

Skärmdump från videon på Instagram.

Melinas mående efter att Cleo precis fötts – stora oron

Under den förra graviditeten dokumenterade Melina sin vardag på Youtube och hon la även ut några klipp efter att dottern kommit till världen. När Cleo var tre veckor gammal förklarade hon hur hon mådde och hur tankarna gick då:

– Nu är Cleo tre veckor gammal. Jag tycker att man börjar komma in lite i lunket. Jag ska vara hela ärlig och säga att första två veckorna så var jag, absolut inte ett vrak, det var jag inte. Vi var ute och gjorde grejer och sådär men just på kvällarna. Ni vet kanske många av er att barn kan få kvällsoro och det känns som att jag också fick det, säger Melina och forsätter:

– Så fort det blev kväll och mörkt så blev jag orolig. Man kände sig lite nedstämd och ena sekunden kunde jag gråta för att hon var så himla söt och nästa grät jag då jag tänkte gör jag rätt? Nästa för att hon grät och över att jag var så lycklig, sen för att Jacob var gullig. Hormonerna har varit upp och ner. Man känner sig väldigt ensam i det.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos svåra kamp – efter splittringen med Melina Criborn

LÄS OCKSÅ: Följarna häpnar över detaljen i bilden på Melina Criborns dotter

SENASTE NYTT!