TV4-kollegans attack mot Lotta Engbergs och Doktor Mikaels kärlek

Mikael Sandström och Lotta Engberg.

Är Lotta Engbergs och Mikael Sandströms kärlek i fara?
Om det spekulerar Mia Skäringer Lázár och Hampus Nessvold i sin podd.
– Jag tror att det tar slut!
1:04

Efter reklamen: Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

(1:04)

Livet ler mot Lotta Engberg, 58, och TV4-doktorn Mikael Sandström, 63. Paret, som kilat stadigt i två års tid, känner inga som helst tveksamheter: framtiden är deras!

Detta blev tydligt då Hänt nyligen gjorde hembesök hos det sockersöta paret i Mölnlycke utanför Göteborg. Med bred pensel målade Lotta och ”Soldoktorn” upp en sällan skådad lycklig kärlekssaga som tog sin början i januari 2020, då Lotta i en tidningsintervju skojade om att hon ”inte skulle tacka nej till en dejt” med TV-doktorn Mikael.

Ett kärleksrykte började snart leva sitt eget liv i spalterna. I det läget gjorde Lotta allt för att få kontakt med Mikael, framför allt för att be honom om ursäkt för sitt mediemässiga klavertramp. Hon visste ju inte ens om Mikael var det minsta intresserad av henne – och tänk om han inte ens var singel...

– Lotta skickade sms men jag nobbade henne två gånger, avslöjade Mikael i Hänts julintervju.

Mikael och Lotta i hemmet i Mölnlycke.

I samma intervju blottade Lotta sin sambos vardagliga styrkor och svagheter.

– Vanligtvis är det mannen som brukar få vänta på kvinnan när man ska åka iväg någonstans, men i den här familjen är det tvärtom. Sedan är han en riktig man, han kan verkligen stå och titta i kylskåpet och säga att det är slut på ägg. Jag kan sitta tio meter därifrån och säga: ”Nej, äggen står på översta hyllan till vänster bakom smöret”, berättade Lotta som gjorde klart att hon såg fram emot en ljus framtid med sin Mikael.

Tvivlar på TV4-parets kärlek

Två branschvänner som har starka åsikter om parets öden och äventyr är Mia Skäringer Lázár, 45, och Hampus Nessvold, 25, som båda syntes i senaste säsongen av TV4-serien Solsidan.

Exklusivt
Per Ragnar bryter tystnaden om hemska traumat

I den nystartade podcasten Skäringer & Nessvold tar Mia till orda:

– Deras relation kan man bli lite avundsjuk på, tycker jag.

– Jag är jättefascinerad av deras relation! Jag har läst jättemycket om dem och kollat på allt som kommit upp. Intervjuer och grejer, kontrar Hampus.

– Men har inte du fått för dig att hon är lite kärare än vad han är eller är det bara ett spel för galleriet som han har, att han är lite så? undrar Mia trevande.

Hampus och Mia.

Hampus släpper en bomb till svar:

– Ja, fast jag tror också att han inte… Jag tror att… Jag tror att det tar slut!

– Jag får lite den känslan också, fruktar Mia och fortsätter:

– Jag tycker inte han… Det här är ju riktigt illa det vi gör nu, Hampus, men jag tror att de själva bjudit in till den här dansen lite.

NU GRATIS
Hen tjänar bäst i Farmen 2022 – se oväntade ettan i lönelistan

– Hur då? undrar Hampus.

– För att de är ganska öppna med det här att Lotta sa i media att hon skulle vilja dejta honom… Sedan har de lite grann gjort en ”realitygrej” av det här att vi fått följa med här – och att han kommit och hälsat på i hennes program och så. Jag är inte hundra, heller, och det smärtar mig lite grann för jag tycker väldigt mycket om Lotta och jag önskar henne allt gott! Sedan tycker jag att Mikael också ska ha det bra, men honom bryr jag mig inte lika mycket om, för jag har inte investerat i honom på det sättet som jag har gjort med Lotta, känslomässigt, förklarar Mia.

Varningsfingret till trots, som podcastduon höjer, hoppas Mia och Hampus att Lottas och Soldoktorns lycka ska bestå.

– Det är ett par man hejar på, absolut, säger Mia Skäringer Lázár.

LÄS OCKSÅ: Bert Karlsson avslöjar sanningen om Lotta Engberg & Doktor Mikael

LÄS OCKSÅ: Kikki Danielssons definitiva kärleksbesked efter alla år som singel

LÄS OCKSÅ: Claes Malmberg om 20 år yngre flickvännens vägran i relationen

Foto: TT

5 saker om Mia Skäringer Lázár du kanske inte visste

SENASTE NYTT!