Magdalena Graaf om exet Filip – blev lämnad för en annan kvinna

Magdalena Graaf och Filip Larsson

Magdalena Graaf och Filip Larsson bröt i maj 2020 upp efter tio år tillsammans.
Nu berättar Magdalena om sveket när Filip fann kärleken i en annan kvinna under deras förhållande.
– Hon flyttade väl in dagen efter jag flyttade ut, säger Magdalena i podcasten Bathina skilda möten.
1:03

Efter reklamen: 4 svenska kändisar som fått barn efter 40

(1:03)

Magdalena Graaf, 46, var i tio års tid tillsammans med Filip Larsson, 47. Tillsammans fick de två gemensamma barn, Charlie och Louie men i maj 2020 meddelade det forna paret att de valt att separera.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg när hon offentliggjorde nyheten.

Exklusivt
Helena avslöjar hemliga delen tittarna aldrig får se

Magdalena Graaf om Filips svek

Efter uppbrottet flyttade Magdalena ut från lyxvillan i Djursholm medan Filip bodde kvar. Kort efter Magdalena och Filip gått skilda vägar berättade Magdalena orsaken till det hela – Filip hade nämligen träffat en annan kvinna.

Filip och hans nya flickvän hade dessutom kontakt redan under Magdalena och Filips förhållande.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, har Magdalena berättat i en tidigare intervju.

Idag är Magdalena förlovad med sin nya kärlek Louie Marti, 44. Det var mitt i natten på en kebabrestaurang som Louie gick ner på knä och ställde den stora frågan.

Nya detaljerna om Magdalenas separation från Filip

I ett nytt avsnitt av podcasten Bathina skilda möten, som drivs av Bathina Philipson, berättar Magdalena mer om känslorna kring Filips svek.

Tone Sekelius om kärlekslivet – egna orden

– Han träffar en annan kvinna och hon flyttade väl in dagen efter jag flyttade ut. De verkar väl lyckliga och glada nu, säger Magdalena Graaf och fortsätter:

– Men då flyttade jag väl ut och tänkte ”jävla arsel”. Så jag köpte ett hus i Täby, inte lika flott som det jag hade i Djursholm men jag älskar Täby. Jag tycker att det är underbart. Och kände lite ”fuck you all det här ska jag fixa”.

Magdalena, som tidigare i sitt liv gått igenom en skilsmässa med Magnus Hedman, 48, har lärt sig att tiden läker alla sår. Idag kan hon se tillbaka med en positiv syn på separationen från Filip.

– Jag kan känna tacksamhet. Jag kan säga såhär, jag borde ha skilt mig långt tidigare. Jag fick Louie. När jag minst anade det efter skilsmässan så dök han upp. Det vänder och det tror jag det gör.

FOTO: Jonas Hessman/TT/Jerker Ivarsson/TT

SENASTE NYTT!