Magdalena Graaf i tårar – efter händelsen med sonen: ”Tårarna sprutade”

Magdalena Graaf

Den aktuella artisten Lance Hedman är son till före detta popdrottningen Magdalena Graaf.
Nu berättar mamma Magdalena om den omvälvande händelsen med sonen som fick känslorna att svämma över.
Läs allt här!
1:20

Efter reklamen: Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

(1:20)

Lance Hedman Graaf, 21, har trots sin ringa ålder hunnit med mycket under karriären. Startskottet blev den populära realityserien Lance vs livet, där tittarna fick följa Lance under hans resa mot målet att bli bäst i världen på MMA.

Lance blev dock verkligen ett välbekant ansikte för svenska folket när han medverkade i TV4:s succéprogram Let's dance år 2019. Där tävlade han sig till en ärofylld tredjeplats tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 26.

Men det profilens hjärta klappar starkast för visar sig vara musiken. Han har genom åren släppt flera låtar med sin bästa kompis Linton Calmroth, 21. Men idag skriver han musik på egen hand och under lördagens tredje delfinal i Melodifestivalen gjorde han en efterlängtad debut i tävlingen.

Bingo bekräftar stora lyckan med Julia: ”Tvillingar”

Relationen mellan Magdalena Graaf och sonen Lance Hedman

Lance är son till tv-profilen Magdalena Graaf, 46, och före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman, 48. Ex-paret var gifta i 7 år men valde att gå skilda vägar år 2008. Äktenskapet gav dem två gemensamma barn ihop, Lance och hans yngre bror Tristan Hedman, 17.

I realityserien Lance vs livet fick tittarna följa artistens liv när han fortfarande bodde hemma hos mamma Magdalena. Lance och Magdalena har synts ihop i perioder och delar ibland bilder på varandra, men under sommaren har det varit allt mindre.

I en intervju med Hänt förra sommaren fick Lance frågan om vad han tycker om sin mammas medverkan i det nya överlevnadsprogrammet The Island, som spelades in då.

– Jag har ingen aning, jag har ingen koll på vad hon gör ens. Vi har inte haft mycket kontakt i sommar. Det bara är så i livet ibland, svarade han då.

Magdalena Graaf i tårar – efter händelsen med sonen Lance i Melodifestivalen 2022

Trots alla framgångar så har Lance även varit med om mycket motigheter i livet. Under hösten förra året medverkade han i tv-serien Behandlingen, som gick ut på att visa kända tv-profilers resa ut ur alkoholproblem och missbruk.

Kanske var det vetskapen om sonens tuffa väg till Melodifestivalen-scnen som fick det att brista för Magdalena Graaf. Under lördagen den 19 februari framförde Lance den ärliga, vackra och sårbara låten Lyckligt slut i den tredje deltävlingen av folkfesten - och för Magdalena blev det en riktig känslokarusell.

Tack alla fina vänner för att ni röstade på min fina och duktiga unge ikväll..”, så inleder Magdalena Graaf siitt senaste blogginlägg som publicerades under natten efter sonens debut i tävlingen.

Lance gick tyvärr inte vidare i tävlingen, men han fick mycket stöd och kärlek från fans som satt i publiken och hemma i tv-sofforna.

Tårarna sprutade när jag såg honom på scenen. Den stoltheten jag kände som mamma”, skriver Magdalena vidare i blogginlägget. Vi känner med mammahjärtat!

Mamma Magdalena Graaf och pappa Magnus Hedman var på plats i Avicii Arena och hejade på sonen Lance.

Mamma Magdalena Graaf och pappa Magnus Hedman var på plats i Avicii Arena och hejade på sonen Lance.

FOTO: Magdalena Graaf blogg
Magdalena Graaf satt i publiken tillsammans med Lance yngre bröder och hans flickvän Dessie.

Magdalena Graaf satt i publiken tillsammans med Lance yngre bröder och hans flickvän Dessie.

FOTO: Magdalena Graaf blogg

Linda Bengtzings fina stöd till sonen Nisse efter tuffa kampen

Lancelot Hedman egna ord om prestationen i Melodifestivalen – och publikstödet från familjen

Direkt efter sändning fick vi också tillfälle att prata med Lancelot i en livesänd intervju. Så här sa han då om sin egna insats:

– Det är helt sjukt, när jag stod på den här scenen var det helt overkligt. Jag blundade och sedan öppnade jag ögonen och trodde att jag drömde. Det var helt absurt. Jag har fortfarande inte tagit in det.

– Ja, min pappa var där vet jag för honom såg jag. Sedan tror jag att mamma var där med mina bröder också, svarar han när vi frågar honom om han hade några nära och kära i publiken.

Blir det kramkalas efter det här, med mamma och pappa?

– Ja det tror jag att jag får, sade Lance då med ett blygsamt leende på läpparna.

Lancelot Hedman tävlade med låten Lyckligt slut i den tredje delfinalen av Melodifestivalen 2022.

Lancelot Hedman tävlade med låten Lyckligt slut i den tredje delfinalen av Melodifestivalen 2022.

FOTO: SVT

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing om tuffa kampen med 8-årige sonen: ”Det är tungt”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om bonusbarnbarnen: ”Kommer få ärva allt jag har”

FOTO: Viaplay, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!