LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Let's dance 2019: Lance Hedman och Linn Hegdahl om relationen

22 mar, 2019 
AvSarah Mansouri
Lance Hedman Graaf och Linn Hegdahl berättar om sin relation inför Let's Dance.
Nog blir det en hel del romansrykten när man deltar i TV4:s populära program Let's dance. Nu avslöjar Lance Hedman och hans danspartner Linn Hegdahl för Hänt hur deras relation är.
Annons

Ikväll är det återigen dags för en ny säsong av populära tävlingsprogrammet Let’s dance på TV4. Bland deltagarna finns namn som Robin Bengtsson, Kristin Kaspersen och Tomas Ravelli, samt thaiboxaren Lancelot ”Lance” Hedman, 18, son till Magdalena Graaf och fotbollsprofilen Magnus Hedman.

Lance är inte den första i familjen som tävlar i dansprogrammet. För tio år sedan var det mamma Magdalena som stod på dansgolvet i Let’s dance med sin danspartner Daniel da Silva. Även moster Hannah Graaf tävlade i programmet för några år sedan med danspartnern Calle Sterner.

När Hänt träffar Lance på pressträffen för Let’s dance avslöjar han vad mamma och moster sagt till honom om deltagandet i programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Min moster har jag inte pratat med om det. Men mamma sa att det kommer vara det roligaste och det värsta du har gjort, säger Lance.

Lance har tidigare via Let’s dance Instagram uttryckt att han känner av en viss nervositet inför att dansa i livesändning inför svenska folket. I en Instagram story svarade han nyligen på hur han ska gå tillväga för att hålla nerverna i schack. Och danspartnern Linn Hegdal, 23, är en del av planen.

Annons

– Vad jag ska göra för att inte bli så nervös? Jag tror att Linn kommer bli en väldigt lugnande faktor för mig, och sedan så tror jag att jag kommer ta väldigt mycket råd från de andra deltagarna som är med. Det är nog vad jag kommer att göra, sa Lance Hedman i storyn.

”Kommer fråga om du är singel”

Även när Hänt träffar Lance berättar han att Linn är ett stöd. Hon har dessutom hjälpt honom att förbereda sig för vad som komma skall. Bland annat när det handlar om romansrykten som allt som oftast uppstår mellan dansparen i programmen.

På frågan om Linn förberett Lance på detta svarar hon:

– Det har jag faktiskt sagt, de kommer fråga om du är singel.

Men dansparet är snabba med att slå ner eventuella romansrykten mellan dem direkt.

– Linn är som min mamma, säger Lance om relationen till Linn som håller med:

– Lite så. Vad har du ätit? Var är dina skor?, säger Linn Hegdahl.

Let’s dance sänds på fredagar kl 20:00 på TV4 och TV4Play.

FOTO: TT/Carolina Byrmo

Annons