Pernilla Wahlgren om bonusbarnbarnen: ”Kommer få ärva allt jag har”

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgrens familj har vuxit sig större på senaste tiden.
Nu berättar hon om den stora lyckan.
”Han kommer få ärva allt jag har”, skriver hon.
Edward af Sillén fick sparken efter hårda orden om Pernilla Wahlgren: “Allt raserade”
0:55

Efter reklamen: Edward af Sillén fick sparken efter hårda orden om Pernilla Wahlgren: “Allt raserade”

(0:55)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är ständigt på tapeten. Hon är just nu aktuell med sin egna show Pernilla Wahlgren har Hybris, realityprogrammet Wahlgrens värld och succéprogrammet Masked singer.

Tillsammans med Emilio Ingrosso har hon barnen Benjamin, Bianca och Oliver, och med ex-pojkvännen Joachim Lennholm har hon också sonen Theo.

Pernilla har många gånger hintat om att hon längtar efter att bli mormor eller farmor, men än så länge verkar inte några barnbarn vara på gång. Men som tur är har pojkvännen Christian Bauer barnbarn som Pernilla kan mysa med så länge!

Pernilla Wahlgren om kärleken till pojkvännen Christian Bauer

På sociala medier delar kärleksparet ofta med sig av bilder och videos från sin vardag ihop, och på Christians födelsedag passade Pernilla på att hylla sin älskling lite extra.

”Idag fyller han år. Mannen som fångade mitt hjärta och som jag älskar att dela mitt liv med…! Du är den pusselbit jag alltid saknat utan att veta om det. Så olika - men ändå så lika…! Jag är så oerhört tacksam att du kom in i mitt liv, och att jag nu får dela det med dig! Hoppas på att få fira många fler födelsedagar tillsammans med dig”, skrev hon under ett bildspel på honom.

Och i kommentarsfältet var det många som skickade kärlek till paret samt skrev att de verkligen unnade Pernilla denna lycka.

”Ingen jag känner har gjort sig så välförtjänt av att äntligen få känna sig älskad och dyrkad som du!!Sååå glad för detta Pernilla. Och hundra kramar på födelsedagen finaste Christian”, skrev bland annat den berömda festfixaren Micael Bindefeld.

Pernillas barnbarnslycka: "Han kommer få ärva allt jag har”

De som följer Pernilla på Instagram vet att hon är minst sagt redo för att bli mormor eller farmor, men än så länge verkar det inte bli så på ett tag.

Men istället har Pernilla fått en väldigt fin relation till Christians barnbarn, något hon tidigare berättat om på Instagram.

”I väntan på egna barnbarn njuter jag av Christians orimligt gulliga barnbarn som jag nu har träffat några gånger och tycker väldigt mycket om! Har fått äran att leka ”Spiderman” med 4-årige Vincent en hel kväll och fick nu den här filmen av mamman när lille Collin ropar efter NILLA - som inte är där..! Känner ändå att man måste har gjort ett ganska bra första intryck som ”bonus-mormor” iallafall..!”, skriver hon under ett videoklipp på Collin.

Och nu lägger hon upp om honom igen. Intill en video där Collins pappa berättar att Pernilla kommer före både honom och Collins mamma på prioriteringslistan skriver hon:

”Alltså han kommer få ärva allt jag har om det här fortsätter! Bonus barnbarn ändå..!”

LÄS OCKSÅ: Oväntade beslutet avslöjat – nu tar prins Daniel av sig ringen

LÄS OCKSÅ: Idol-Amena försvann från rampljuset – så lever hon idag

FRÅN FÖRSTASIDAN