Felix Almsveds anklagelser mot Julia Franzéns relation med Bingo Rimér

JULIA FRANZÉN, BINGO RIMÉR, FELIX ALMSVED

Tiden efter Bachelorette blev otroligt intensiv för Julia Franzén.
I det sista avsnittet visade det sig att Felix Almsved hade fått Julias sista ros, men idag är hon tillsammans med Bingo Rimér.
Nu talar Felix ut om Julias nya förhållande för första gången.
”Jag är inte förvånad”, skriver han.
0:59

Efter reklamen: Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet här

(0:59)

Slå på ljud

Julia Franzén, 31, sökte kärleken i Bachelorette 2021 och tiden efter blev riktigt dramatisk. I programmet dejtade Julia över 20 killar och i slutet var det Jesper Guldbrandsen, 34, och Felix Almsved, 30, som Julia valde mellan. Hon gav då sin allra sista ros till Jesper och lyckan var total och han friade till och med till henne precis som han hade lovat.

Men när de kom hem till Sverige gled de ifrån varandra och Julia tog istället upp kontakten med Felix. Detta fick tittarna veta i det allra sista avsnittet av Bachelorette, som spelades in tv-studion i Göteborg. Julia och Felix gick då ut med att vara ett par, men kort därefter kom ett och annat upp till ytan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Turbulenta tiden för Julia Franzén efter Bachelorette

Julia och Felix hade kommit överens om att säga i intervjuer att de dejtar och hade gjort det sedan en tid tillbaka. Men i egna intervjuer lät det lite annorlunda från Felix håll.

– Det är lite starkt att säga att vi dejtar. Vi har hörts och det har varit lite av- och på. Jag ser mig själv som singel, sa Felix i en intervju med Hänt.

Det kom även upp att Felix haft en romans med Bachelor-deltagaren Armina Moradi, 28.

”Jag och Felix har pratat/dejtat/träffats/setts/snackat eller vad man nu väljer att kalla det. Om man går ut och äter tillsammans, är intima, sover ihop så tolkar jag det som en dejt”, skrev Armina då på sin Instagram.

Det hela fick stor uppståndelse i medierna och Julia valde då att åka hem till sina föräldrar. Men i förra veckan kom nyheten att Julia hittat tillbaka till sin gamla flamma Bingo Rimér, 46!

Ciara Zelmerlöws stora familjelycka – visar upp bebisen

Felix Almsved om Julias relation med Bingo

Julia och Bingo dejtade en hel del under hösten 2020, alltså ett halvår innan hon spelade in Bachelorette. De kom då fram till att de ville helt olika saker i livet. Nu, drygt ett år senare, har de insett att kärleken övervinner allt och båda två har insett att de två är gjorda för varandra.

Någon som har fått frågor om den här relationen är Felix Almsved. I en Instagram-story berättar han nu hur han ser på saken.

”Fått många frågor i veckan kring Julia som äntligen kommit ut med Bingo”, inleder han och fortsätter:

”Nej jag är inte förvånad, de träffades typ veckan efter Julia kom hem från Grekland och har setts från och till under sommar/höst så det är ju kul att de hittat tillbaka och får det att funka. Jag tror aldrig Jullan hade seriösa intentioner med mig då hon hade mer fokus på Bingo.”

Hur som helst verkar Felix Almsved vara glad för Julia och Bingos skull, även om han är lite bitter för hur det blev i höstas.

”Glad för deras skull och hoppas Julle delat ut sin sista ros! Men önskar såklart de hade fått till det i höstas så jag slapp bli kastad under bussen”, skriver Felix.

JULIA FRANZÉN, BINGO RIMÉR

Bingo har fått Julias allra sista ros!

FOTO: BINGO RIMÉR INSTAGRAM

Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

Se klippet här!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!