ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Felix Almsved avslöjar: Dejtar inte Julia Franzén efter Bachelorette

17 dec, 2021 
Felix Almsved i vit skjorta och svart kavaj.
Efter en omtumlade Bachelorette-vecka är Julia Franzéns slutval äntligen officiellt.
Under en Instagram Live med Hänt berättar Felix Almsved nu sanningen om relationen med Julia idag – och ryter ifrån mot hennes påstående om att de dejtar.
Annons
Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet härBrand logo
Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet här

Reality-serien Bachelorette 2021 har definitivt varit en av de mest dramatiska säsongerna vi har sett. I programmet har vi fått följa Julia Franzéns, 31, sökande efter kärleken och killarna som har tävlat om hennes uppmärksamhet.

Det var Jesper Guldbrandsen, 33, som fick den sista rosen, men redan efter att det sista avsnittet hade spelats in slocknade lågan och Julia började istället dejta en av Jespers konkurrenter från säsongen.

Julia Franzén bekräftar relationen med Felix Almsved

I specialavsnittet Killarna avslöjar allt berättade Julia sedan att hon och Felix Almsved, 29, dejtar, något som chockade alla i studion. För Hänt berättade Julia bara häromdagen om relationen till Felix.

– Det är synd att jag inte valde rätt från början, för nu känner jag ju att det är rätt med Felix. Men just då var det rätt val att välja Jesper. Idag träffar jag Felix, vi har inte satt någon stämpel på det men vi dejtar, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag ska tillbaka till Marbella efter jul och då får Felix följa med.

Men Julia Franzén och Felix Almsveds historier går inte riktigt ihop. Och nu väljer Felix att ryta ifrån.

Felix Almsved ryter ifrån – så är relationen med Julia idag

I en Instagram live med Hänt berättar Felix att han och Julia inte är tillsammans idag. De har endast träffats några få gånger och han håller inte riktigt med Julia om att de ”dejtar”.

– Jag blev dissad, säger Felix och fortsätter sedan:

– Det är lite starkt att säga att vi dejtar. Vi har hörts och det har varit lite av- och på. Jag ser mig själv som singel.

Felix Almsveds krav på Julia Franzén efter Bachelorette

Felix säger dock att han inte har stängt dörren helt för Julia Franzén, men att han kräver en förändring. Framförallt kräver han initiativ från henne.

– Jag vill se att hon tar ett initiativ. Att hon lägger ned tid och engagemang. Visar att hon är seriös och vill någonting på riktigt. Det har jag gått och väntat på.

Och om den beryktade kärleksresan till Marbella säger han:

– Först tyckte hon att det lät jättebra. När jag sedan skulle boka flyg… då passade det inte.

Vill du se intervjun med Felix Almsved på Hänt Instagram Live? Du hittar den i sin helhet här nedan.

Hänt Instagram Live med Felix Almsved från Bachelorette.
Klicka på bilden för att komma direkt till vår Instagram Live med Felix Almsved från Bachelorette.

FOTO: TV4 och C More

Annons