Därför har Bachelorette-Julia Franzén blockat Pontus Bäck på Instagram

Julia och Pontus

Pontus Bäck var en av de som sökte kärleken hos Julia Franzén i Bachelorette.
Men det blev inte direkt något glatt slut mellan de både. Idag har Julia nämligen blockat Pontus. Här är anledningen bakom beslutet!
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
Slå på ljud

Bachelorette med Julia Franzén i spetsen börjar lida mot sitt slut. Snart får tittarna veta vem hon ger sin sista ros till – och en riktigt spännande säsong är då över.

Mycket har som sagt hänt i avsnitten, bland annat var det två killar som valde att självmant lämna under en rosceremoni – innan Julia han göra sitt val.

Det var Pontus Bäck, 28, och Kristoffer Östman, 30, som sa att de inte hade kunnat ta emot den med ”gott samvete” innan de tågade ut.

Pontus berättade efteråt i Killarna avslöjar allt att han inte kände sig bekräftad.

– Får man feeling så gör man det bara.

– Jag kände ingenting, sa han och la till:

– Hon kanske kände lite för mig, jag vet inte.

Julias teori om varför Pontus och Kristoffer lämnade självmant

Det blev helt enkelt ett oväntat och abrupt slut för Pontus och Kristoffer. I programmet säger Julia att de kanske trots allt kände av situationen rätt, då de var just de två hon tänkt skicka hem.

Nu i efterhand har även Julia publicerat ett klipp på sin Instagram där man hör henne efter rosceremonin där hon säger att killarna hade tjuvlyssnat på henne när hon berättade för producenten vilka hon ville skicka hem. Detta skulle alltså vara anledningen till att de istället ville skicka ut sig själva, enligt henne.

– Vi ska konfrontera de jävlarna, säger Julia i klippet.

Därför har Julia blockat Pontus

När Julia häromdagen hade en livestream på sin Instagram får hon flera frågor om varför hon blockat Pontus på Instagram, det skriver Nyheter24. Julia förklarar då under sin livestream att Pontus skriver dåliga saker på sociala medier. Han blev förmodligen sur när hon berättade att han tjuvlyssnade, menar hon på.

Men det sista som gjorde att hon verkligen blockade Jesper var när hon såg att Pontus hade kommenterat ett klipp från Bachelorette då hon grät, med ett "haha".

Enligt Nyheter24 sa Julia i livestreamen:

– Han skriver massa dåliga saker.

– Varför ska jag ha han i mitt liv?

FRÅN FÖRSTASIDAN