Så är Julia Franzén och Felix Almsveds relation idag efter Bachelorette

Felix Almsved och Julia Franzén

Julia Franzén gav sin sista ros till Jesper Guldbrandsen i sista avsnittet av Bachelorette, men efter inspelningen gick de skilda vägar.
Istället började hon dejta Felix Almsved som också var med i programmet, något hon avslöjade i Killarna avslöjar allt.
Men hur är deras relation idag? – Hänt har tagit reda på svaret!
Julia Franzéns hälsokamp under inspelningen av Bachelorette
Slå på ljud

Årets säsong av Bachelorette är slut för detta år och den som fick Julia Franzéns sista ros var Jesper Guldbrandsen. Men kärlekslyckan varade dessvärre inte länge.

I det sista avsnittet av Killarna avslöjar allt bekräftar nämligen Julia och Jesper att de inte längre är ett par. Istället avslöjar Julia att hon och Felix Almsved träffats.

Men hur är deras relation idag? För Hänt avslöjar nu Julia sanningen.

Jesper Guldbrandsen fick sista rosen i Bachelorette 2021

Efter sista rosceremonin var det Felix och Jesper som stod kvar som finalister i jakten på Julias hjärta. Och efter ett minst sagt känslosamt avsnitt var det Jesper som stod som den stora vinnaren.

Det var en känslosam stund när Julia skulle dela ut sin sista ros och lyckan var total hos de båda.

– Jesper, när jag gick in i det här trodde jag aldrig att jag skulle känna vad jag känner just nu. Jag är så himla kär i dig. Vill du ta emot min sista ros? Det har känts så rätt sen första stunden. Jag har aldrig tvekat på dig, sa Julia bland annat programmet.

Och när Jesper skulle ta emot rosen fanns det ingen tvekan om att hennes känslor var besvarade.

– Det känns så bra. Det är fan den lyckligaste dagen jag har haft. Helt overkligt. Den här sista rosen symboliserar ju att nu är det jag och Julia och alla stunder och upplevelser och alla äventyr ska vi två dela, svarade han innan han gick ner på knä för att ställa den stora frågan:

– Jag har en fråga. Du har sen första stunden varit en pusselbit som jag har saknat i livet, och jag hoppas bara att jag får chansen att älska dig resten av livet. Så jag undrar, skulle du vilja gifta dig med mig någon gång?

Julia Franzéns egna ord om relationen till Felix Almsved idag

Men strax efter att kamerorna slocknade slocknade även Jesper och Julias kärlek, och istället tog Julia upp kontakten med Felix – något som hon avslöjar i Killarna avslöjar allt.

Men då den inspelningen skedde för flera månader sedan är det många som undrar hur deras relation ser ut idag. Och det har Hänt tagit reda på.

I en intervju berättar nu Julia om sin och Felix relationsstatus.

– Det är synd att jag inte valde rätt från början, för nu känner jag ju att det är rätt med Felix. Men just då var det rätt val att välja Jesper. Idag träffar jag Felix, vi har inte satt någon stämpel på det men vi dejtar. Jag ska tillbaka till Marbella efter jul och då får Felix följa med, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Lars Lerin och maken Junior har köpt hus i Brasilien efter adoptionen

LÄS OCKSÅ: Elena Belles barnplaner med nya pojkvännen Gleb Savchenko

FOTO: Bachelorette/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN