Elena Belles barnplaner med nya pojkvännen Gleb Savchenko

Elena Belle & Gleb Savchenko

Elena Belle och pojkvännen Gleb Savchenko har varit ett par i snart ett halvår.
Nu berättar Hollywood-frun om barnplanerna med nya kärleken.
”Älskar barn”, skriver hon.

Elene Belle blev känd för svenska folket när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. Där fick man följa hennes vardag i den kändistäta staden tillsammans med bland annat Maria Montazami, Åsa Vesterlund och Gunilla Persson.

Men sedan dess har det hänt mycket i Elenas liv. År 2020 förlorade hon nämligen sin man Michael Theanne i en hjärtattack och sorgen var ett faktum. Tillsammans hade de dottern Luna och fokuset efter makens bortgång var helt enkelt att få ihop livet för henne och dottern.

Men tidigare i år kom nyheten att Elena funnit kärleken på nytt i proffsdansaren Gleb Savchenko, känd från amerikanska Dancing With The Stars.

Nu berättar hon om deras barnplaner.

Hollywood-frun om nya relationen med Gleb Savchenko

Det var i slutet av sommaren som Elena bekräftade romansen med Gleb. Detta efter att det varit en hel del spekulationer kring deras relation.

Många började nämligen misstänka att det var något mer mellan paret när de syntes vara på en lyxig semester tillsammans samt kommentera varandras bilder på sociala medier. Och visst hade de rätt.

I augusti bekräftade Elena det hela genom att på sin Instagram skriva ”jag är upptagen”.

Därför lämnar Samir Talang helt – Pärs stora sorg

Och sedan dess har de inte varit blyga med att visa upp sin kärlek till varandra. På Glebs födelsedag skrev bland annat Elena en fin kärleksförklaring tillägnad sin nya pojkvän.

”Från första mötet med dig visste jag att du var speciell. Jag är lycklig som har dig i mitt liv, min kärlek, du har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Grattis på födelsedagen min kärlek”, skrev hon då.

Elene Belles nya barnbesked – efter relationsavslöjandet

Både Elena och Gleb har barn från tidigare relationer. Elena har dottern Luna med Michael Theanne medan Gleb har två döttrar tillsammans med ex-frun Elena Samodanova.

Elena har tidigare uttryckt att både hon och Gleb kommer bra överens med varandras barn och på Instagram kan man ofta se Elena kommentera fina ord under bilder på Gleb och barnen. Men kommer det nya paret någonsin skaffa gemensamma barn mån tro? Nu svarar Elena på frågan.

”Vill du ha mer barn?”, skriver en följare varpå hon svarar:

”Jag vet inte. Kanske. Jag älskar barn.”

LÄS OCKSÅ: Här avslöjar TV4 Julia Franzéns beslut i Bachelorette innan finalen

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist om branden i hemmet – stora oron för dottern Zoe

SENASTE NYTT!