LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför lämnar Samir Badran TV4:s Talang – orsaken bakom beslutet

16 dec, 2021 
Pär Lärnström och Samir Badran
Snart är TV4:s Talang tillbaka med Pär Lernström i spetsen.
Nu bekräftar programledaren att parhästen Samir Badran lämnar programmet helt.
– Det är klart att det är sorgligt, säger Samir.
Annons
Här får Samir panik på Talang-scenenBrand logo
Här får Samir panik på Talang-scenen

Programledaren Pär Lernström, 41, är precis klar med årets säsong av Idol, ett program som han har lett i hela tio år. Men det är inte det enda underhållningsprogram Pär jobbar med, han är även verksam som programledare för TV4:s Talang sedan många år tillbaka.

Vid sin sida har han haft artisten och tv-personligheten Samir Badran, 31, som nu valt att lämna inför kommande säsong. I en intervju berättar Pär om känslorna och Samir avslöjar den verkliga orsaken till avhoppet.

Därför väljer Samir Badran att lämna TV4:s Talang

Samir har de senaste åren studerat till mäklare och är snart färdig med utbildningen. Han överger nu sin musikkarriär och har tidigare berättat i bland annat Framgångspodden att kändisskapet blev för mycket för honom.

Till slut blev tv-profilen utbränd och han har även uttryckt att kändisskapet är något som påverkat hans liv negativt. I en intervju med Aftonbladet berättar han anledningen till att han nu dessutom lämnar Talang.

Annons

– Det var ingen dramatiskt beslut, utan det bara skedde helt naturligt eftersom jag har haft mina mäklarstudier, säger Samir Badran och fortsätter:

– Alltså, jag älskar Talang, det är typ det roligaste jobbet jag har haft, så det är klart att det är sorgligt. Men det känns ändå som helt rätt beslut att ta. Jag vill satsa fullt ut på min karriär som mäklare utan att ha halva foten i medievärlden.

Pär Lernströms sorg över att Samir lämnar: ”Älskar dig”

I en video på Instagram förklarar Pär Lernström att han kommer sakna Samir Badran vid sin sida, och att Samirs engagemang för programmet har betytt mycket genom åren.

– Det är snart dags för en ny Talang-säsong. Vi drar igång den 14 januari 2022. Och det är första gången på tre år jag gör det här själv, utan Samir Badran vid min sida. Det känns förstås lite sorgligt, men det är ju så att Samir har skolat om sig, har blivit mäklare, och vi önskar honom ett stort lycka till i allt det han gör framöver, säger Talang-programledaren Pär Lernström.

Annons

Han fortsätter:

– Men jag vill också vara tydlig med att säga att jag kommer sakna dig Samir, väldigt mycket vid min sida. För det vissa tittare kanske inte vet är hur mycket du gör för det här programmet. Din energi smittar av sig på alla människor runt omkring dig och jag hoppas verkligen att du och jag får jobba tillsammans någon mer gång. Jag älskar dig, tack så mycket.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons