TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Fredrik Lundmans glädje efter Idol 2021 – ska uppträda i Piteå

15 dec, 2021 
Fredrik Lundman
Fredrik Lundman gjorde stor succé i Idol 2021 då han snabbt blev omtyckt med sin charm och personlighet.
Nu kommer han med ett glädjebesked för karriären!
– Kommer hem, skriver han.
Annons
3 snabba dejtfrågor med Idol-Fredrik LundmanBrand logo
3 snabba dejtfrågor med Idol-Fredrik Lundman

Fredrik Lundman kallade sig för ”Swedish cowboy” under Idol-resans gång. Han berörde såväl juryn som tittare med sin country-röst och fick därmed stora framgångar i programmet. Han har både öppnat upp sitt hjärta för publiken och tittarna samtidigt som han visat vem han är som artist.

Trots detta gick det tyvärr inte hela vägen, men Fredrik var inte ledsen för det! Nu kommer han nämligen med ett riktigt roligt glädjebesked för fansen efter Idol.

Fredrik Lundman om röstningsmissen och resan i Idol 2021

Fredrik var nyligen med i en Instagram-live med Hänt. Där berättade han om sin resa i Idol. Till skillnad från andra så såg Fredrik aldrig Idol som en tävling. Han var bara tacksam och glad att han fick visa upp sin musik, förklarade han för Hänt.

– Jag tycker inte man kan tävla i musiken överhuvudtaget, men det är jag det. Min åsikt. Jag tyckte bara det var en ära att få stå i varenda fredagsfinal och visa Sverige vem jag är och den musik jag brinner för. Det var därför jag var där. Men det klart, vad som än hände så hände det, säger Fredrik Lundman.

Annons

Men kvällen då Fredrik åkte ut uppstod det förvirring hos fansen, när de skulle rösta på Lundman kom de istället fram till deltagaren Lana Sulhavs telefonsvarare. Fredrik berättade då för Hänt att han aldrig kommer få reda på vad som hände.

– Det kommer vi tyvärr aldrig få reda på. Men jag vet att det är jättemånga fans som skrivit till mig att de ringde mitt nummer men att de istället kom till Lanas telefonsvar. Jag kan inte säga någonting, jag ringde aldrig mitt nummer jag har aldrig heller röstat på mig själv eller någon. Jag vill inte rösta.

Fredrik Lundmans glädje efter Idol – hemma i Piteå för spelning

Fredrik Lundman berättar nu för sina fans och följare att han är påväg hem till Piteå igen. Detta på grund av en spelning hemma i staden.

Fredrik Lundman
Fredriks glädjebesked för fansen!

Fredrik ska alltså spela innan en hockeymatch i hemstaden, något han minst sagt verkar se fram emot.

”Fredrik Lundman spelar innan matchen mot Luleå på onsdag.”

Att få komma hem till Piteå igen verkar vara efterlängtat från Fredriks sida.

”Imorgon onsdag kommer jag hem och spelar för Piteå! ÄNTLIGEN!!”, skriver Fredrik.

Stort lycka till Fredrik Lundman!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons