ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så är Julia Franzén och Jespers relation idag efter Bachelorette

16 dec, 2021 
Johanna Alm
Julia Franzén och Jesper Guldbrandsen
Efter en rafflande säsong av Bachelorette blev det tillslut Jesper Guldbrandsen som fick den sista rosen av Julia Franzén.
Men i extraavsnittet av Killarna avslöjar allt berättade de att de inte längre är ett par, så hur är egentligen deras relation idag?
Nu avslöjar Julia sanningen.
Annons
Han får Julias sista ros – Se klippet härBrand logo
Han får Julias sista ros – Se klippet här

Julia Franzén blev känd för svenska folket när hon medverkade i Robinson 2020, men den senaste tiden har hon varit aktuell i ett annat program. Julia har nämligen letat efter kärleken i dejtingprogrammet Bachelorette, och nu är resan över.

Efter några intensiva veckor av dejting, drama och tårar stod det i veckans avsnitt klart att det blev Jesper Guldbrandsen som fick den sista rosen.

Men hur är Julias och Jespers relation idag? – Hänt har gjort en relationskoll!

TV4:s miss – här avslöjas Julia Franzéns beslut i Bachelorette dagar innan finalen

Redan från början var det tydligt att Jesper gjorde ett starkt intryck på Julia.

Genom säsongen pratade han öppet om sina känslor för henne och de båda verkade trivas gott i varandras sällskap. Men även om det skulle hållas hemligt för tittarna vem som fick den sista rosen fram tills sista avsnittet så avslöjade faktiskt TV4 vinnaren redan 35 sekunder in på säsongen.

Annons

I första avsnittets intro får man nämligen se Julia stå på klippan följt av en man som går ner på knä. Och för den med ett starkt öga kunde man se att det är Jespers skjorta.

De som var uppmärksamma på detaljen kunde alltså förstå att det var Jesper som skulle bli vald redan innan säsongsavslutningen skedde.

Så är Julia Franzén och Jespers relation idag – efter Bachelorette

I det sista avsnittet var det Jesper som tillslut fick den sista rosen. För Hänt berättar Julia om det tuffa beslutet och varför det till slut föll på honom.

– Jag gav ju rosen till Jesper för att han gav mig trygghet genom hela tiden vi var där, men det var ett jättetufft val. Men jag visste att han var där för mig och han var så tydlig med sina känslor för mig, säger Julia.

Men efter att kamerorna slocknade och de återvände hem till Sverige tog deras relation en plötslig vändning. Nu berättar Julia vad det var som faktiskt hände efter inspelningen och hur hennes relation till Jesper ser ut idag.

Annons

– Ganska direkt när Bachelorette-bubblan spräcktes så blev det väldigt överväldigande för mig och jag insåg att jag knappt kände Jesper. Och han kände nog att vi skulle säga att vi var tillsammans direkt men jag kände att nej men nu dejtar vi liksom, säger Julia och fortsätter:

– Vår relation har varit bra men nu verkar han vara lite besviken. Han har inte verkat besviken tidigare men jag vet inte om han kanske blivit påverkad av något nu i efterhand, men det känns inte som Jesper är likadan som han var innan. Jag hoppas inte han har några dåliga känslor mot mig. Jag får väl prata med honom.

FOTO: Bachelorette/TV4 Play

Annons