Ciara Zelmerlöws stora familjelycka – visar upp bebisen

Ciara Måns

Måns och Ciara Zelmerlöw har en gemensam son.
Men nu visar det upp en glad och överraskande nyhet.
”Helt nya och vackra”, skriver Ciara.
Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen
1:38

Efter reklamen: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

(1:38)

Slå på ljud

Artisten Måns Zelmerlöw, 35, har hunnit med en hel del under sin karriär. Killen från Lund slog igenom i Idol 2005 och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt.

Han har bland annat tagit hem segern i Melodifestivalen med låten Heroes, och fick därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest i Österrike samma år. Måns tog hem även den tävlingen och det med den största segermarginalen någonsin.

Så träffades Ciara och Måns – artisten fick nobben först

Sedan några år tillbaka är Måns gift med skådespelerskan Ciara Janson Zelmerlöw, 34. Men när de träffades första gången där på ett bröllop 2016 så var det knappast kärlek vi första ögonkastet.

Ciara har berättat om hennes första intryck av Måns och hur hon till en början nobbade honom. Detta har hon sagt när hon och Måns var med i Jenny och Niklas Strömstedt tv-program Tillsammans med Strömstedts.

– När jag träffade Måns för första gången så var jag inte så intresserad till en början. Jag var väldigt glad över att sitta bredvid en så vacker man, men jag tyckte att han kanske var intresserad av män, sa hon då.

Måns Zelmerlöws egna ord om sjukdomskampen med sonen Albert

Se klippet här!

Ciara och Måns barn – nya lyckan

Men det blev ju trots allt det ett par och idag bor de i London och tillsammans har paret sonen Archie. Ciara har även sonen Albert från en tidigare relation, som Måns har en väldigt nära relation till.

Nu har det kommit en ny liten till familjen: Ciara har nämligen fått ett gudbarn! På instagram skriver hon stolt:

”Min helt nya och vackra gudson”.

FOTO: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN