LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filippa Rådin bryter tystnaden om skilsmässoryktet med Anja Pärson

04 maj, 2022 
Sofia Sundqvist
Filippa Rådin Anja Pärson
Anja Pärson och hennes stora kärlek Filippa Rådin sa ja till varandra för snart åtta år sen. Nu bryter de tystnaden efter den senaste tidens skilsmässorykten.
Annons
Anja PärssonBrand logo
Anja Pärsson

Anja Pärson, 40, och Filippa Rådin, 48, har varit ett par ända sedan 2007. Paret lärde först känna varandra som vänner, efter att Anja var en flitig kund i Filippas klädbutik i Umeå.

Men den vänskapen utvecklades med tiden till något mer, och idag är paret gift och är föräldrar till tre barn. Från sitt tidigare äktenskap hade Filippa dottern Emmi, 14. Tillsammans har Anja och Filippa också fått två barn, sönerna Elvis och Maximillian. De båda har turats om att bära på varsitt barn, ett beslut som Filippa har berättat om till Expressen när de offentliggjorde att Anja var gravid:

– Den här gången var det Anjas tur att vara gravid. Jag är färdig med det där. Dessutom tror jag det är bra att hon också får uppleva hur det är att vara gravid och föda, det är trots allt väldigt speciellt, sa Filippa då.

Annons

Förra året fick Anja frågan av Sportbladet om paret var sugna på att skaffa ett till barn.

– Ja! Det är jag alltid! Jag skulle kunna ha hur många barn som helst, men logistiskt sett är det en mardröm. Det är också ett stort ansvar. Men vår granne har precis fått barn och det rycker i livmodern, berättade Anja då.

Konflikterna i hemmet

Anja avslöjade i samma intervju under 2021 om de konflikter som dyker upp i hemmet mellan henne och Filippa, och hur de hanterar dem sinsemellan.

– Men det är ingen dans på rosor. Vi har ett fantastiskt liv tillsammans, men lika mycket får vi jobba för det. Det är två starka brudar som vet vad de vill, så det är inte konfliktfritt, säger hon och fortsätter:

– Men vi räds inte för att ha det dåligt ibland utan ser det som utvecklande. Vi är verkligen inte perfekta och var och varannan dag har vi det skitstökigt hemma, vi misslyckas som föräldrar och som partners. Vi har det jävligt jobbigt i perioder, vi är småbarnsföräldrar som försöker gräva oss ur skiten. Det är väl som det är för alla.

Annons

Efter alla frågor – nu svarar de på skilsmässorykten

Efter att många oroliga personer har hört av sig till paret och undrat över deras relationsstatus, valde Filippa att gå ut offentligt på sin Instagram och dementera ryktena.

”NEJ DET ÄR INTE SLUT! Vi har fått så många oroliga DM från er underbara och omtänksamma vänner. Anja Pärson är den person som jag beundrar mest och som är min ryggrad genom livet. Jag älskar henne ofiltrerat och ärligt genom allt. Hon är den som håller mig uppe när jag orkar som minst. Precis som nu har hon stått bredvid mig och hållit om mig när jag tog en paus från er, från allt, för att jag kände att alla måsten höll på att äta upp mig inifrån. En paus för att samla ihop mig, sålla och hitta rätt fokus framåt. Nu är jag tillbaka, jag älskar er kärlek”

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons