Farmen-profilens barnbesked – orden om stora lyckan: ”Underbart”

Farmen 2022

Farmen-profilen Beatrice Larsson gjorde stort intryck i programmet.
Men nu en månad efter finalen kommer hon med ett underbart barnbesked.
Familjen Larsson får nämligen tillökning.
”Så underbart”, skriver hon.
0:36

Efter reklamen: Farmen-Monika Ostrowska om relationen till de andra deltagarna på gården

(0:36)

En av deltagarna som gjorde ett starkt och personligt intryck i Farmen 2022 var Beatrice Larsson, 57. Hon åkte snopet ut några dagar innan den stora finalen men lyckades fånga många tittares hjärtan med sin charm.

Men nu en månad efter att Farmen slutat sändas kommer hon med det glädjande beskedet som har stor betydelse i hennes liv. Hon ska nämligen få tillökning i familjen!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas frågor om Lotta efter upptäckten: “Orolig”

Beatrices skräckupplevelse i Farmen 2022 – blev ormbiten

Farmen är inte en dans på rosor. Deltagarna utsätts för fysiska som såväl psykiska prövningar. Och i många fall är det faktiskt det sociala spelet som är det jobbigaste för deltagarna.

För Beatrice del så drabbades hon dock av en mer otäck händelse. Hon blev nämligen ormbiten i programmet. Efter den otäcka händelsen tvingades hon uppsöka läkarvård direkt – för att sedan bli ombedd av läkare att inte ens åka tillbaka till Farmen.

– Jag fick i uppgift att göra den här grillen. Den skulle byggas av natursten. Nere vid skön finns det ett stenröse. Jag bar hinkar upp till platsen och började att bygga den här grillen, säger hon Aftonbladet och fortsätter:

– När jag tar en av de sista stenbumlingarna känner jag att det svider till i fingret, och så hör jag hur det rasslar. Jag fortsätter att stoppa ned stenarna och går sedan upp. När jag ska ta ur stenen ur hinken ser jag att det är svullet, och så ser jag två små hål i fingret.

En av anledningarna till att läkaren inte ville att Beatrice skulle åka tillbaka var på grund av att hon haft blodförgiftning förr.

– Han avrådde mig från att åka tillbaka. Han tyckte inte det var en miljö som jag skulle vara i med tanke på vad som hänt tidigare. Jag har haft allmän blodförgiftning.

Arons fina hyllning till vännen som dog i cancer – bara 17 år gammal

Se klippet här!

Beatrice Larsson

Beatrice Larsson var med i Farmen 2022.

FOTO: Jakob Dahlström

Beatrice visar upp familjelyckan – ska bli farmor: ”Underbart!”

Men nu snart ett år efter inspelningen och bara en månad efter att finalen sänts kommer Beatrice med ett underbart besked för sina följare!

Det visar sig nämligen att hon ska bli farmor. Sonen, tillika tidigare Robinson-deltagaren Sebastian Larsson, väntar barn med flickvännen.

”Gissa vad jag fick i mitt påskägg i år!?….. Jag skall bli FARMOR!!!!!!”, skriver Beatrice under en Instagrambild.

Hon gratuleras nu i kommentarerna, bland annat av Farmen-vinnaren Cecilia ”Cissi” Ahlborg som skriver:

”Stort grattis”

Kan inte få en bättre… nu har jag bara en önskan till sedan är jag nöjd!”, skriver Beatrice vidare i kommentarerna.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!