TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nicole Falcianis kommentar om Filip Lamprecht får pojkvännen att reagera

21 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Nicole Falciani, Adem Berisha, Filip Lamprecht
Nicole Falciani är aktuell i programmet Hela kändis-Sverige bakar.
På sin Youtube-kanal har hon publicerat en video när hon och pojkvännen Adem reagerar på programmet – och Adem blir rejält förvånad.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani tvingas flytta – 2 månader efter dotterns födselBrand logo
Nicole Falciani tvingas flytta – 2 månader efter dotterns födsel

Det tuffar på för influencern Nicole Falciani, 25. För drygt två år sedan packade hon och kärleken Adem Berisha, 31, väskorna och flyttade till den italienska huvudstaden Rom för att förverkliga Nicoles drömmar om att bo i Italien.

Nicole är just nu högaktuell i tv-rutan med Paradise hotel säsong 15, som spelades in 2021. Hon medverkar även i TV4-programmet Hela kändis-Sverige bakar där hon och branschkollegan Alexandra Nilsson, 31, tävlar mot andra svenska kändisar.

I startfältet av Hela kändis-Sverige bakar hittar vi även par som sångerskorna Shirley Clamp, 50, och Hanna Norman, 47, komikerna Daniel Norberg, 32, och Louise Nordahl, 29 och radarparet Filip Lamprecht, 25, och Michel Trésor Komesha Tornéus, 36,

Annons

Nicole Falcianis ord om att se sig själv i rutan

Nicole driver även sina egna sociala medier, däribland en populär Youtube-kanal där följarna får hänga med i hennes vardag i Italien, tillsammans med pojkvännen. Det har dock varit tyst från Nicole eftersom hon har varit mammaledig sedan dotterns födsel.

Men i samband med premiären av Hela kändis-Sverige bakar, gör hon en comeback på Youtube. Nyligen publicerade Nicole en reaktionsvideo på sin kanal, där hon och Adem reagerar på hennes medverkan i programmet.

Nicole inleder videon med att säga att hon är nervös eftersom hon inte vågat titta på avsnitten tidigare.

– Ett, det är alltid jobbigt att se sig själv på tv. Två, för att man inte vet, alltså man spelar ju in så otroligt många timmar och så är det ganska lite som kommer med. Det kan absolut ha hänt någonting, säger Nicole i videon.

Nicoles kommentar om Filip Lamprecht får pojkvännen att reagera

När Filip Lamprecht kommer in i bild blir Adem förvånad över att hans hår ligger helt perfekt, efter flera timmar i bakköket. Han kan inte riktigt tro att det är sant.

– Gick han och fixade håret mellan tagningarna?, frågar Adem.

– Jag har ingen aning, säger Nicole och fortsätter:

– Alltså när det var bakning, när Tina säger att vi har två och en halv timme på oss att göra en tårta, då är det två och en halv timme i ett. Det är inga pauser.

– Men har hans frilla legat perfekt hela tiden?, frågar en förvånad Adem varpå Nicole svarar:

– Han har bra hår-gener, uppenbarligen.

– Nej men dra åt helvete, utbrister Adem.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons