Nicole Falcianis namnavslöjande – det ska bebisen heta

Nicole Falciani

Nicole Falciani blev nyligen mamma för första gången.
Det blev en flicka som nu även har fått ett namn.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani om att bestämma namn på bebisen
0:48

Efter reklamen: Nicole Falciani om att bestämma namn på bebisen

(0:48)

Slå på ljud

Det var i augusti som Nicole Falciani, 25, avslöjade att hon väntade barn. Det skulle bli hennes första och hon delade med sig av lyckan på Instagram.

”Halva jag och halva min favoritperson. Vi längtar tills vi möts”, skrev Nicole i ett inlägg på Instagram.

Under månaderna som följde delade Nicole med sig av sin resa på sina sociala kanaler. Och i januari i år kunde hon äntligen dela med sig av den stora lyckan – när hon välkomnade sitt första barn till världen.

Nicole Falciani fick en dotter

Nicole har som sagt delat med sig av mycket under sin graviditets-resa, bland annat var hon själv trodde att barnet skulle ha för kön.

– Jag har ingen känsla, jag har ingen feeling, alltså ingenting som säger mig vad det är för kön. Men jag hoppas ju verkligen verkligen verkligen att det är en tjej, sa hon innan avslöjandet.

Och hennes känsla visade sig stämma, Nicole fick nämligen en dotter.

Nicoles namnavslöjande

I en tidigare intervju med Hänt berättade Nicole om sina tankar kring namnet på dottern. Både om och pojkvännen Adem Berisha, 26, var överens om ett namn, men hon kunde inte avslöja mer än att det började på S.

– För oss var det viktigt att det var ett internationellt namn som passar både i Sverige, Italien och i engelsktalande länder, sa då Nicole till Hänt.

Men nu har Nicole gått ut med namnet. I ett videoklipp på Instagram avslöjar hon att dottern har fått namnet Siena Falciani Berisha.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN