LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nicole Falcianis besked om Let's dance – skulle varit med

14 aug, 2023 
Johanna Talamo
Nicole Falcianis
Nicole Falciani är influencer och har tidigare setts som programledare för Paradise Hotel.
Nu avslöjar hon att sin tänkta medverkan i ett annat populärt tv-program: ”Min plats gick till någon annan”, skriver Nicole Falciani.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani som nybliven mamma: ”Känns som jag fejkar”Brand logo
Nicole Falciani som nybliven mamma: ”Känns som jag fejkar”

Nicole Falciani, 26 är en av Sveriges största influencers och har även tidigare programlett Paradise Hotel. Hon axlade rollen som programledare efter företrädaren Rebecca Stella, säsongen stoppades dock bara några avsnitt in men tidigare i år, två år efter inspelningarna, så visades den ändå.

Nicole Falciani om nypremiären av Paradise Hotel

Inför nypremiären av Nicole Falcianis säsong av Paradise Hotel, den 20 mars i år så var förväntningarna höga. I en intervju med Hänt berättade Nicole om känslorna inför premiären.

– Det känns jättekul, just för att man har lagt ner så mycket tid på någonting som inte fick synas. Det ska bli kul att folk ska få se, sade hon då till Hänt.

Nicole fortsatte med att förklara att beslutet rörande nysändningen av säsongen inte hade någonting med henne eller de gamla deltagarna att göra – men att hon trots allt var peppad inför premiären.

– Jag hade blivit informerad om att den hade blivit uppköpt och att den skulle sändas, så det var inte något samtal om vad jag tyckte. Men jag tycker ju det är kul, så jag hade ju svarat det oavsett, sade hon då till Hänt.

Annons

I en tidigare intervju med Aftonbladet har Nicole Falciani delat sin åsikt kring att säsongen lades ner från första början. Hon menade att hon tyckte det var rätt beslut, eftersom det då pågick en polisutredning efter misstankar om övergrepp i den tidigare säsongen.

En av faktorerna till att hon ändå var positiv inför nypremiären var att hon skulle få synas i rutan igen.

– Jag älskar ju att stå framför kameran, annars hade jag inte jobbat som influencer som jag gör, sade hon till Aftonbladet.

Nicole Falciani om sin tänkta medverkan i Let's Dance

Nicole Falciani har tidigare synts i andra tv-produktioner som Hela kändis-Sverige bakar och Chloé & Nicole.

I det sistnämnda programmet kunde tittarna kunde följa vardagslivet med Nicole och influencern Chloé Schuterman, som båda gjort karriär på att blogga. Duon var då 17 respektive 16 år gamla.

Annons

Drömmen om att vara med i fler tv-program är fortfarande aktuell för Nicole Falciani, som avslöjar att hon var tänkt att medverka i Let's Dance 2021.

Det var i en frågestund på sin Instagram som Nicole delar med sig av beskedet när en följare frågar om hon hade kunnat medverka i det populära danstävlings programmet.

Hon förklarar att det var mening att hon skulle vara med men att det uppstod problem med hennes avtal, vilket ledde till att platsen gick till en annan deltagare.

”Ja absolut. Skulle egentligen varit med våren 2021 men det blev lite strul med mitt avtal så min plats gick till någon annan tråkigt nog”, skriver Nicole i en Instagram-story.

Nicole Falciani
Foto: Instagram

Hänt har sökt Nicole Falciani

FOTO: Karin Törnblom/TT/Fredrik Sandberg/TT

Annons